Lapselle

Soitinopetus lapselle

Missä iässä musiikin harrastamisen voi aloittaa?

Kiinnostus musiikkiin herää jo varhaislapsuudessa. Musaamossa on tälle ikäryhmälle aivan omaamuskaritoimintaa. Muskarit ruokkivat alle kouluikäisten innostusta musiikkiin, vauvasta koululaiseksi asti.

Musiikki tuo iloa ja hyötyä

Lapsena aloitettu musiikkiharrastus tuo iloa koko elämän ajaksi. Musiikki voi olla lapsen ”se juttu”. Musiikki on myös leikin muoto – ehkä on vain hauska matkia omaa idolia ja kokeilla eri soittimia.

Musiikin avulla lapsi pystyy kanavoimaan tunteitaan ja kehittämään omakuvaansa. Musiikkiharrastus tuo myös mukaan myös uusia kavereita, joka voi helpottaa koulun aloittamista.

Koulusta puheen ollen – musiikkiharrastuksen on todettu auttavan lasta koulussa. Musiikin harrastaminen kehittää keskittymiskykyä, matemaattista hahmottamista ja kielellistä osaamista.

Musaamo toimii lapsen ehdoilla

Musaamossa suosittelemme soitin- tai lauluopintojen aloittamista aikaisintaan eskari-iässä. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa.

Musaamossa lapsesi voi aloittaa ryhmässä, pienryhmässä tai henkilökohtaisessa opetuksessa.

Jos ette vielä osaa päättää mikä olisi oikea soitin, lapsesi aloittaa musiikkiharrastuksen Rytmiryhmässä tai Bändikerhossa.

Haluatko tietää lisää? Jätä viesti, otamme yhteyttä pikaisesti!

Nimi*

Puhelin*

Sähköposti*

Viesti