Nuorelle

Soitinopetus nuorelle

Vieläkö kannattaa aloittaa?

Moni musiikin ammattilainen on aloittanut musiikkiopinnot vasta teininä. Musiikkiharrastuksen aloittaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Vaikka aivan alusta.

Haluaisitko yhdistää soittotunnit ammattimaisen show’n tekemiseen? Silloin kannattaa tulla mukaan Musaamon Proggislinjalle.

Roll over Beethoven!

Musaamossa opetus perustuu aina sinun tavoitteillesi ja toiveillesi. Huomioimme mitä osaat ja luomme opiskelusi tavoitteet yhdessä kanssasi. Pannaan vaikka nuotit sivuun ja soitetaan kappaleita, jotka sinua kiinnostavat. Löydät Musaamossa helposti myös samantasoisia soittokavereita joiden kanssa on kiva kehittää soittotaitoa omaan tahtiin.

Soittotunteihin on mahdollista yhdistää yhteissoittoa, jolloin päästään soittotuntien lomassa treenaamaan biisejä yhdessä muiden Musaamon oppilaiden kanssa. Soittotuntien ei siis tarvitse olla yksinäistä puuhaa, ellet itse sitä halua.

Entäs koulu?

Musiikin harrastamisesta on hyötyä myös opiskelussa. On tunnettua, että musiikin harrastus tukee muistia, matemaattista ja kielellistä osaamista sekä kehittää tunne-ilmaisua. Musiikista on iloa ja hyötyä.

Haluatko tietää lisää? Jätä viesti, otamme yhteyttä pikaisesti!

Nimi*

Puhelin*

Sähköposti*

Viesti