Trumpetti ja pasuuna

trumpetti

Trumpetinsoiton opetus

Trumpetti on erittäin monipuolinen puhallinsoitin, vaskisoitinperheen kirkkain ja korkeaäänisin soitin. Trumpettia käytetään sekä soolo- että orkesterisoittimena. Se taipuu yhtälailla fanfaareihin, big bandiin, sinfoniaorkesteriin, tai ska’han.

Opetusta valitsemallasi tavalla

Tuntien sisällöstä ja soitettavista kappaleista sovitaan aina oppilaan ja opettajan kesken. Jokainen pääsee varmasti treenaamaan omia lempibiisejään! Opinnoissa voidaan keskittyä yhteen tyylilajiin tai sitten soittaa iloisen sekaisin kaikkea ja keräillä mahdollisimman monipuolisia musiikillisia elämyksiä ja osaamista! Myös korvakuulolta soittamista ja improvisaatioharjoituksia tehdään alusta alkaen.

Trumpetinsoittoa voi opiskella paritunnilla tai yksilöopetuksessa. Opetusta on kerran viikossa, yleensä 30-60 minuuttia kerrallaan. Tuntiajat sovitaan ilmoittautumisten perusteella. Aikuiset voivat käydä tunneilla myös joka toinen viikko tai sarjakortilla (tuntiaika on yleensä päivän viimeinen).

Halutessasi voit päästä kehittämään yhteissoittotaitojasi Musaamon muiden opiskelijoiden kanssa. Esiintymistäsi voit halutessasi harjoitella ja kehittää Musaamon oppilaskeikoilla.

Kenelle trumpetti sopii?

Sopiva aloitusikä on 7-vuotiaasta ylöspäin ilman yläikärajaa. Erityisvaatimuksena nuorilla aloittajilla on pysyvät etuhampaat ylhäällä ja alhaalla. Musaamon opettaja opastaa mielellään oikean kokoisen ja muutenkin juuri sinulle sopivan soittimen hankinnassa.

Haluatko tietää lisää? Jätä viesti, otamme yhteyttä pikaisesti!

Nimi*

Puhelin*

Sähköposti*

Viesti