Viulu

viulu

Viulunsoiton opetus

Viulu on kaunisääninen, jousisoitinperheen korkeaäänisin soitin. Viulu taipuu monenlaiseen musiikkiin: eri maiden kansanmusiikkiin, klassiseen, poppiin, jazziin, miksei metalliinkin. (Psst, metalli-linkin videossa viulua soittaa Musaamon oma viuluope Pinja!)

Opetusta valitsemallasi tavalla

Musaamossa tuntien sisällöstä ja soitettavista kappaleista sovitaan aina oppilaan ja opettajan kesken. Jokainen pääsee varmasti treenaamaan omia lempibiisejään! Opinnoissa voidaan keskittyä yhteen tyylilajiin tai soittaa iloisen sekaisin kaikkea ja keräillä mahdollisimman monipuolisia musiikillisia elämyksiä ja osaamista!

Viulunsoittoa voi opiskella pienryhmässä, paritunnilla tai yksilöopetuksessa. Opetusta on kerran viikossa, yleensä 30-60 minuuttia kerrallaan. Tuntiajat sovitaan ilmoittautumisten perusteella. Aikuiset voivat käydä tunneilla myös joka toinen viikko tai sarjakortilla (tuntiaika on yleensä päivän viimeinen).

Kenelle viulunsoitto sopii?

Viulu on kaikenikäisille sopiva soitin. Viulunsoitin voi aloittaa jo viisivuotiaana ja yläikärajaa aloittamiselle ei ole. Jos luulit, että viulu on vain pikkutyttöjen soitin, katso esimerkiksi tämä video ja mieti uudestaan 🙂

Nuorimpien aloittajien tunneilla vanhempien on hyvä olla mukana kuuntelemassa, jotta voivat tukea ja kannustaa harjoittelussa myös kotona. Viuluja on monen eri kokoisia, ja viulun hankinta kannattaa aina tehdä yhdessä oman opettajan kanssa. Musaamolla on myös muutamia vuokrasoittimia.

 

Haluatko tietää lisää? Jätä viesti, otamme yhteyttä pikaisesti!

Nimi*

Puhelin*

Sähköposti*

Viesti

Opettajat