Ajankohtaista:

Vielä muutamia paikkoja jäljellä kevään opetukseen!

Musaamon kevätlukukausi starttasi viime viikolla. Musiikki raikaa jälleen luokissa  ja käytävillä vilisee vastaan iloisia naamoja. Parasta on se, että joukossa on sekä juuri tähän maailmaan tupsahtaneita, että täällä jo lähes vuosisadan tallanneita oppilaita.

Musaamossa musaharrastus sopii ihan jokaiselle, sillä tunnit räätälöidään aina oppilaan oman iän, tason ja vaatimusten mukaiseksi.  Sopiva ikä aloittaa musaharrastus on todellakin AINA. Jos et usko, niin tule itse kokeilemaan! :)

Musaamon opettajien lukujärjestyksessä on jäljellä vielä haja-aikoja keväälle.  Viimeiset paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja vapaita tuntiaikoja voi kysellä allekirjoittaneelta toimistosta.

Musiikintäyteistä alkanutta vuotta kaikille!

<3 Emmi K

Jaa: