Ajankohtaista:

Kevään 2019 keikat

Musaamo ylpeänä esittää:

Sunnuntai 28.4. klo 14.00 Vappumatinea Musaamon salissa

Otetaan varaslähtö vappuun rennoissa tunnelmissa loistavien esitysten kera. Lavalle ovat tervetulleita kaikki Musaamon oppilaat ikään ja instrumenttiin katsomatta. Ilmoittautumiset omille opettajille. Tälle keikalle ovat etusijalla Musaamon pienimmät.

Torstaina 16.5. klo 17.45 Musaamon Proggislinjan Show  Kaapelitehtaan Teatterimuseolla

Esityksen teemana on elokuvamusiikki ja luvassa huolella hiottu kokonaisuus, joka sisältää tunteiden paloa, suuria onnistumisia ja itsensä ylittämisiä. Mikäli isomman produktion tekeminen kiinnostaa, kannattaa tulla tsekkaamaan, mitä ollaan kevään aikana saatu aikaiseksi. Lisätietoja allekirjoittaneelta.

Keskiviikko 22.5. klo 18.00 Musaamon kevätkonsertti Kannusalissa

Kevään huipentaa Kannusalin konsertti, jossa lavalle ovat tervetulleita kaikki Musaamon oppilaat ikään ja instrumenttiin katsomatta. Ilmoittautumiset omille opettajille. Tälle keikalle etusijalla ovat Musaamon vanhemmat oppilaat + bändit.

Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan!

<3 Emmi K

Jaa: