Ajankohtaista:

Ilmoittautuminen syyslukukaudelle 2019 on käynnissä

Varmistathan oman paikkasi syksyn 2019 tunneille ajoissa, sillä tunkua tunneille riittää. :) Ilmoittautuminen tapahtuu tästä. Tarjolla on sekä yksilö-, että ryhmäopetusta Musaamon huipputaitavien ja innostavien opettajien ohjauksessa.

Syksyllä olisi loistava aika kokeilla myös jotain ihan uutta: Musaamon Proggislinjan kevät on ollut menestys ja saa jatkoa myös tulevana syksynä. Jos siis ammattimaisen show’n tekeminen kiinnostaa, kurkkaa lisää tästä.

Vai onko musan tekeminen ja tuottaminen sun juttu? Silloin kannattaa tulla messiin Musaamon ainutlaatuiseen Urbaanin Musiikin Workhsoppiin, jonka puikoissa hääräävät alan kuumimmat ammattilaiset.

Uutuutena syksyn tarjonnassa on lisäksi Street & Show- tanssitunnit sekä junnuille, että aikuisille. Ryhmät jaetaan tason ja tavoitteiden mukaisesti, joten olitpa sitten kokenut parkettien partaveitsi tai vasta aloitteleva tanssija, niin voit hyvillä mielin ilmoittautua mukaan. Musaamon tanssijoita luotsaa maailman ihanin Sofia Koittola, joka saa taatusti paitsi viilattua jo pidemmälle ehtineiden tyyppien koreot huippuunsa, myös sen ujoimman balleriinan ulos kuorestaan. Tästä lisäinfoa.

Jos jokin mietityttää, tai kaipaat lisätietoja, laita viestiä alalaidan lomakkeella, tai osoitteeseen: info@musaamo.fi. Etsitään yhdessä just sun juttu!

<3 Emmi K

Jaa: