Ajankohtaista:

Musaamon syksyn 2019 keikat

HALLOWEEN-MATINEA Musaamon salissa keskiviikkona 30.10. klo 19.00 

Esiintyjinä ovat kaikenikäiset ja -tasoiset oppilaat. Toiveena olisi, että mahdollisimman moni pukeutuisi Halloween-teeman mukaisesti ja paras puku tietenkin palkitaan! (Toki paikalle saa tulla myös sellaisena kuin on. :)

PIKKUJOULU-MATINEA Musaamon salissa sunnuntaina 24.11. klo 15.00

Esiintyjinä ovat kaikenikäiset ja tasoiset oppilaat: tähän matineaan voivat osallistua myös rumpalit ja bändit. Paikalla on tietenkin joulupukki!

PROGGISLINJAN ”ELÄMÄNI BIISIT”- show Kurkimäen Korttelitalolla sunnuntaina 1.12. klo 17.00

Esiintymässä ovat Proggislinjan lisäksi Musaamon Burning Hearts – bändi ja aikuisten Salsa-ryhmä. Olisi mahtavaa, jos ehtisitte paikalle kannustamaan esiintyjiä. Ja kenties kaikki yli 10-vuotiaat esiintymisestä kiinnostuneet tulisivat mukaan kevään Proggikseen. Proggislinja esiintyy 26.1.2020 Viking XPRS- laivalla (Helsinki – Tallinna). Laivakeikalle ei ihan joka tyyppi pääsekään!! :D

Jaa: