Ajankohtaista:

Superkevät 2020 on käynnissä

Musaamon kevätlukukausi starttasi 13.1.2020 ja toukokuuhun asti on luvassa musiikin iloa ja uuden oivaltamista rennossa ja ammattitaitoisessa ohjauksessa. Myös tämä kevätlukukausi porskutetaan jokaisen oppilaan omien toiveiden ja tavoitteiden mukaan.

Keväällä 2020 on luvassa ennätyksellinen määrä keikkoja. Keikat laajenevat maalta myös merelle, kun valloitamme Musaamon Proggislinjan kanssa 26.1. Viking XPRS:n. (Niin siistiä!)

Esiintyminen on jo sinänsä oma taiteenlajinsa, jota voi treenata. Kevään aikana onkin tarjolla lyhyt-workshoppeja esiintymistaitoihin liittyen: Käydään läpi keikkaan valmistautumista, lavapreesensiä, soundcheckiä, mikrofonitekniikkaa, jne. Tästä tulossa lisää infoa myöhemmin.

Musaamon kevätlukukaudelle on jäljellä vielä muutamia hajapaikkoja, joten vielä ehtii mukaan Musaamon huikeaan jengiin.

<3 Emmi K

Jaa: