Ajankohtaista:

Musaamon kesäaika

Musaamolla on koko kesän ajan tarjolla laulu- piano- ja kitaratunteja. Tunnit toteutetaan oppilaan oman valinnan mukaan joko lähi- tai etäopetuksena. Mikäli kesäpäivissäsi on tilaa musisoinnille, ota yhteyttä Musaamon toimistoon ja räätälöidään sinulle sopiva soitto-/laulutuntipaketti :)

Musaamon toimisto palvelee koko kesän ajan. Toivomme kesäaikana yhteydenottoa ensisijaisesti sähköpostitse ja pyydämme huomioimaan, että vastauksissa saattaa esiintyä pientä viivettä.

Musaamon syyslukukausi starttaa 17.8. Oma paikka syksyn opetukseen kannattaa varata jo nyt! Musaamo on sitoutunut tarjoamaan oppilailleen ensiluokkaista opetusta kaikissa olosuhteissa. Kehitämme kesän aikana etäopetusmentelmiä, jotta asiakkaamme saisivat parhaan mahdollisen vastineen rahoilleen myös poikkeusoloissa. Lue lisää tästä.

Aurinkoista kesää!

<3 Emmi K

 

Jaa: