Ajankohtaista:

Loppuvuosi etäopetuksessa

Espoon kaupungin suosituksen mukaisesti Musaamossa siirryttin etäopetukseen 30.11.2020. Etäopetus sujui erittäin mallikkaasti jo keväällä ja olemme kehittäneet sitä entisestään. Voimme siis taata oppilaiden edistymisen myös etäopetuksen aikana. Syyslukukausi päättyy virallisesti 11.12.2020. Sitä seuraavalla viikolla järjestetään vielä tarvittaessa korvaustunteja.

Soitto- ja laulutunnit on mahdollista järjestää myös lähiopetuksessa turvallisesti. Olemme jo pidempään käyttäneet kasvomaskeja ja pitäneet turvavälejä tunneilla. Halusimme kuitenkin noudattaa suositusta etäopetukseen siirtymisestä, sillä tällä hetkellä tärkeintä on tehdä myös omalta osaltamme kaikki mahdollinen, että epidemia saataisiin taas hallintaan.

Lähiopetukseen palataan 11.1.2021, kun kevätlukukausi alkaa. Lähitunneilla tullaan edelleen käyttämään kasvomaskeja ja huolehtimaan turvaväleistä. Toiveissa on, että pääsemme järjestämään keväällä myös oppilaskeikkoja niin maalla kuin merellä. Kevääksi mahtuu myös uusia oppilaita, vapaat paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ihanaa joulunalusaikaa kaikille, pysytään terveinä!

<3 Emmi K

P.s. Loppuvuodelle on tulossa vielä isompi videoprojekti korvaamaan syksyn peruuntuneita keikkoja. Musavideo julkaistaan Musaamon Youtube- kanavalla. Stay tuned!

Jaa: