Ajankohtaista:

Musaamon kesä

Musaamon laulu – ja soittotunnit jatkuvat sopimuksen mukaan myös kesällä.  Mikäli kesäpäivissäsi on tilaa musisoinnille, ota yhteyttä Musaamon toimistoon ja räätälöidään sinulle sopiva soitto-/laulutuntipaketti. Tunneille voi tulla yksin, kaverin, mummin tai kummin kanssa… Tai miksette buukkaisi koko perheelle yhteistä bändituntia? Mikäli äänittäminen kiinnostaa, myös Musaamon studio on käytettävissä.

Musaamon toimisto palvelee koko kesän ajan. Toivomme kesäaikana yhteydenottoa ensisijaisesti sähköpostitse ja pyydämme huomioimaan, että vastauksissa saattaa esiintyä pientä viivettä.

Musaamon syyslukukausi starttaa 16.8. Oma paikka syksyn opetukseen kannattaa varata jo nyt. Myös syksylle pystymme räätälöimään juuri sinulle sopivan tuntipaketin haluamallasi sisällöllä: instrumentin treenaus, yhteissoitto, studiotyöskentely, biisinkirjoitus, musiikkituotanto, esiintymisvalmennus, pääsykokeisiin valmentautuminen, you name it! :)

Ihanaa kesän jatkoa!

<3 Emmi K

 

Jaa: