Ajankohtaista:

Kevään 2022 kohokohdat

Musaamon kevätlukukausi 2022 on lähtenyt käyntiin hyvällä sykkeellä. Opettajien kalentereissa on vielä jäljellä haja-aikoja, joten uusiakin oppilaita mahtuu mukaan.

Kevään kohokohtia tulevat olemaan Musaamon Proggislinjan keikka Viking XPRS-laivalla, sekä kaikkien oppilaiden yhteisproggis, joka sisältyy lukukausimaksuun. Tänä keväänä tähtäimessä on live-esiintyminen toukokuun Kannusalin oppilaskeikalla. Yhteisproggiksessa oppilaat yhdistävät siis voimansa ja treenaavat keikalle yhteisbiisejä = muodostetaan uusia bändejä = mikä ois parempi tapa kehittää omaa soitto/laulutaitoaan??

Keikkabiisejä treenataan sekä omilla soitto- ja laulutunneilla, että yhteisillä läpimenotunneilla. Kurkkaa lisää tästä ja tuu messiin :)

Innostunein kevätterkuin,

Emmi K

Jaa: