Ajankohtaista:

Musaamon kesä 2022

Musaamon toimisto palvelee koko kesän ajan. Toivomme kesäaikana yhteydenottoa ensisijaisesti sähköpostitse ja pyydämme huomioimaan, että vastauksissa saattaa esiintyä pientä viivettä.

Musaamon syyslukukausi alkaa maanantaina 15.8.2022. Otamme uusia ilmoittautumisia vastaan koko kesän ja syksyn ajan, niin kauan kuin paikkoja riittää.

Musaamon lukukausimaksuun sisältyy (oppilaan niin halutessa) myös erilaisia yhteisproggiksia, joissa pääsee musisoimaan yhdessä muiden kanssa ja samalla tietenkin tutustumaan muihin Musaamolaisiin. Kurkkaa lisää tästä.

Yksilötunneilla pystymme räätälöimään juuri sinulle sopivan tuntipaketin haluamallasi sisällöllä: instrumentin treenaus, studiotyöskentely, biisinkirjoitus, musiikkituotanto, esiintymisvalmennus, pääsykokeisiin valmentautuminen, you name it! :)

Kysy lisää osoitteesta info@musaamo.fi

Aurinkoista kesää!

Terkuin, Emmi K

Jaa: