Ajankohtaista:

Musaamon kesä 2023

Musaamon toimisto palvelee koko kesän ajan. Toivomme kesäaikana yhteydenottoa ensisijaisesti sähköpostitse ja pyydämme huomioimaan, että vastauksissa saattaa esiintyä pientä viivettä. Musaamon syyslukukausi alkaa maanantaina 14.8.2023. Otamme uusia ilmoittautumisia vastaan koko kesän ja syksyn ajan, niin kauan kuin paikkoja riittää.

Muutamme kesän aikana uusiin isompiin tiloihin osoitteeseen Tinurinkuja 4, 4. kerros. (Ei hätää, emme mene kauas, sillä uudet tilat sijaitsevat n. 150 m päässä nykyisistä :DD )

Muuton yhteydessä päivitämme sekä opettajien että oppilaiden toiveiden mukaisesti Musaamon kalustoa. Elokuussa päästäänkin siis nauttimaan paitsi avarammista ja valoisimmista luokista, myös entistä paremmasta laitteistoista. Tuskin maltan odottaa!!!

Aurinkoista kesää kaikille!

Terkuin, Emmi K

P.s. Infoamme elokuussa oppilaitamme tarkemmin uusiin tiloihin kulkemisesta.

Jaa: