Ukulele

Ukulele sopii sekä aloitteleville soittajille että jo muita soittimia hallitseville. Soittokelpoisen ukulelen saa hankittua pienelläkin budjetilla. Ukulele on alunperin kotoisin Hawaijilta ja se kulkeekin pienen koonsa ansiosta helposti mukaan vaikka palmun alle.

 Nykyisin ukuleleja valmistetaan viittä kokoa, pienimmästä suurimpaan sopraanoukulele, konserttiukulele, tenoriukulele, baritoniukulele ja bassoukulele. Sopraano-, konsertti- ja tenoriukulelet viritetään yleensä C-duuriin.

Ukulelen opetusta valitsemallasi tavalla

Tuntien sisällöstä ja soitettavista kappaleista sovitaan aina oppilaan ja opettajan kesken. Jokainen pääsee varmasti treenaamaan omia lempibiisejään! Opinnoissa voidaan keskittyä yhteen tyylilajiin tai soittaa iloisen sekaisin kaikkea ja keräillä mahdollisimman monipuolisia musiikillisia elämyksiä ja osaamista!

Kitaransoittoa voit opiskella pienryhmässä, paritunnilla tai yksilöopetuksessa. Opetusta on kerran viikossa, yleensä 30-60 minuuttia kerrallaan. Tuntiajat sovitaan ilmoittautumisten perusteella. Aikuiset voivat käydä tunneilla myös joka toinen viikko tai sarjakortilla (tuntiaika on yleensä päivän viimeinen).

Halutessasi voit päästä kehittämään säestystaitojasi esimerkiksi Musaamon lauluopiskelijoiden kanssa. Yhteissoittotaitoja pääset kehittämään paitsi oman opettajasi kanssa, halutessasi myös muiden soittajien kanssa. Esiintymistä pääset halutettasi kehittämään Musaamon oppilaskeikoilla.