MIKSI JUURI MUSAAMO?

Next level musakoulu

Musaamossa voit harrastaa soittamista ja laulamista – ikään, osaamiseen tai tavoitteisiin katsomatta ja opiskelu perustuu siihen mikä sinua kiinnostaa. Meillä päätät itse tavoitteesi ja missä tahdissa ne haluat tavoittaa. Jos haluat viedä osaamistasi seuraavalle tasolle, kannattaa osallistua Musaamon Musateoria -tunneille. Meillä teorian opiskelukaan ei ole tylsää puurtamista, vaan käytännön läheistä, innostavaa ja inspiroivaa uuden oivaltamista. 

Pystymme räätälöimään juuri sinulle sopivan tuntipaketin haluamallasi sisällöllä. Voit käydä tunneilla viikoittain, joka 2. viikko tai sarjakortin avulla vaikka kerran kuussa omien aikataulutoiveidesi mukaisesti.

Musaamon lukukausimaksuun sisältyy omien tuntien lisäksi myös kaikkien oppilaiden yhteisproggiksia ja missä muualla kuin Musaamossa, pääset tekemään ammattimaista show’ta ja esiintymään Viking Linen laivoille!?

Innostavat opettajat

Musaamon opettajat ovat alansa huippuosaajia. He ovat aidosti innostuneita opettamisesta ja heillä on silmää (ja korvaa) luoda jokaiselle oppilaalle juuri hänelle parhaiten toimivia tunteja.

Suosituimmissa instrumenteissa on useampi opettaja, joilla kaikilla on omat vahvuutensa ja erityisosaamisensa. Musaamon toimisto pyrkii muodostamaan mahdollisimman sopivia oppilas-opettaja pareja ilmoittautumisen yhteydessä oppilaan omien toiveiden ja lähtökohtien mukaisesti.  Näin taataan se, että jokaisen oppilaan potentiaali pääsee esiin heti ensi metreiltä lähtien.

Rikotaan rajoja!

Miten olisi vaikkapa isovanhemman ja lapsenlapsen yhteinen soittotunti? 

Pariskunnan yhteinen laulutunti? 

Perheen oma bänditunti? 

– Musaamossa se onnistuu!

    Haluatko tietää lisää? Jätä viesti, otamme yhteyttä pikaisesti!

    Nimi*

    Puhelin*

    Sähköposti*

    Viesti