Next level musakoulu

Proggislinja 10 - 17 - vuotiaille

Musaharrastuksen yksi parhaita juttuja on yhdessä tekeminen ja olemmekin lanseeranneet vuonna 2017 Proggislinjan, joka tarjoaa 10 – 17- vuotiaille nuorille täysin ainutlaatuisen tavan opiskella musiikkia.

Musaamon Proggislinjalla valmistetaan jokaisena lukukautena ammattimainen show – kokonaisuus, jonka staroja oppilaat ovat. Produktion eri osa-alueita päästään treenaamaan yhdessä ja porukka hitsautuukin yhteen nopeasti.  Proggislinjalla opiskellaan omavalintaista instrumenttia, tanssia tai molempia. 

Meidän seuraava isompi keikka on Viking XPRS:llä talvella 2021/2022. Mikäli haluat messiin, kurkkaa lisää tästä ja ilmoittaudu mukaan! :)

Yhteisproggikset kaikille Musaamolaisille

Koska Proggislinjan tyylinen opiskelu on kerännyt vuosien varrella kiitosta sekä oppilailta että huoltajilta, olemme päättäneet tuoda sen kaikkien Musaamolaisten saataville. Musaamossa otetaankin syksyllä 2021 iso harppaus kohti kaikkien Musaamolaisten yhteisiä musaproggiksia. Proggisten lomassa oppilaat pääsevät tutustumaan toisiinsa ja kaupan päälle löytyy varmasti uusia kavereita.

Syyslukukauteen 2021 kuuluu 2 eri pilottijaksoa, jotka sisältyvät syyslukukausimaksuun. Lähtökohtaisesti yksi oppilas voi osallistua vain yhteen jaksoon, mutta mikäli paikkoja (ja oppilaalla intoa) riittää, voi tulla mukaan molempiin. Musaproggikset sopivat ihan kaikenikäisille, myös aikuisille, ja kaikentasoisille oppilaille.

1. Livekeikat

Perinteisempien oppilaskeikkojen rinnalle tulevat isommiksi kokonaisuuksiksi suunnitellut show’t, jotka koostuvat oppilaiden soolo – ja yhteisbiiseistä. Ohjelmistoa treenataan paitsi omilla soitto- ja laulutunneilla, myös yhteisillä workshop-tunneilla. 

2. Studiotyöskentely

Musavideot

han kaikentasoiset oppilaat voivat ilmottautua mukaan Musaamon musavideoprojekteihin. Aikaisempia musavideoita löytyy täältä. Äänitykset / kuvaukset tehdään Musaamolla.

 

Pohjapankki

 

Pidemmälle ehtineiden kanssa äänitetään syyslukukauden aikana kokonaisia biisejä, looppeja ja riffejä pohjapankkiin, jota hyödynnetään tulevaisuudessa Musaamon äänitteissä. Edellytyksenä on, että oma instrumentti on jo hallussa ja että oppilas kykenee omaksumaan uuden biisin myös itsenäisesti. Äänitykset tehdään Musaamolla.

Oppilaan taso tarkistetaan tarvittaessa ennakkotehtävällä.

Miten pääsee mukaan?

Musaproggikset sisältyvät siis Musaamon syyslukukausimaksuun. Workshopit ja äänitykset järjestetään perjantai-iltaisin (2-3 iltaa lukukaudessa), aikataulu tarkentuu myöhemmin. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kannattaa siis varata oma paikka mahdollisimman nopeasti.

Musaamon nykyiset lukukausioppilaat:

Laita viestiä info@musaamo.fi ja kerro kumpaan proggikseen haluat mukaan.

Uudet oppilaat:

Täytä ilmoittautumislomake ja mainitse lisätietoja- kohdassa, että haluat mukaan musaproggiksiin.

Psst!

Musaamossa voi opiskella myös ilman sitoutumispakkoa. Tuntien aikataulu ja sisältö voidaan räätälöidä juuri sinulle sopivaksi. Kysy lisää info@musaamo.fi