Ilari Kauppi, piano

Ilari Kauppi on Iisalmesta lähtöisin oleva muusikko, sovittaja ja pianonsoitonopettaja. Hänellä on paljon kokemusta keikkailemisesta erilaisten orkestereiden jäsenenä. Ilari on valmistunut Helsingin Pop & Jazz konservatoriosta muusikoksi ja tällä hetkellä opiskelee musiikkipedagogiksi Metropolia Ammattikorkeakoulussa.

Ilarille on muusikon työssä tullut tutuksi pianon ohella myös muut kosketinsoittimet, kuten syntetisaattorit ja pianohaitari. Hän on opiskellut myös Hammond-urkujen soittoa muun muassa Mikko Helevän oppilaana. Ilari on erikoistunut musiikin teoriaan ja opiskellut sovittamista Kari Karjalaisen sekä Mauri Isoahon johdolla. Ilarin sovituksia ollaan kuultu esimerkiksi Seinäjoen Tangomarkkinoiden Tango Finlandia-konsertissa 2017. 

Opettajana Ilari on kannustava ja heittäytyvä. ”Tunneillani tärkeintä on, että soitetaan paljon ja nautitaan musiikin ilosanomasta.” Ilarilla on poikkeusellinen kyky kohdata jokainen oppilas omana itsenään ja hän kykenee nopeasti luomaan tunnille luottamuksellisen ja rennon ilmapiirin. Hän onkin todella pidetty opettaja sekä nuorempien, että aikuisten keskuudessa.