Nuutti Hannula, rummut, kitara, basso, bändi

Nuutti on Espoolainen opettaja ja muusikko, joka on valmistunut vuonna 2014 Karelian AMK:sta musiikkipedagogiksi.

Opetan Musaamossa rumpuja, kitaraa, bassoa sekä bändejä. Olen intohimoinen muusikko ja opettaja, joka uskoo musiikin tekemisen merkitykseen ja sen vaikutukseen henkilön kehityksessä ja hyvinvoinnissa. Yli kahdenkymmenen vuoden kokemukseni ansiosta olen valmis auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi ja kehittämään soittotaitojasi.

Opetuksessani keskityn aina oppilaan vahvuuksiin ja mielenkiinnon kohteisiin. Tätä kautta kehitys tapahtuu kuin itsestään. Koen pedagogin työn erittäin tärkeäksi, sillä juuri me opettajat olemme se kanava, jonka kautta tulevaisuuden muusikot saavat tietonsa. Se, että voin olla vaikuttamassa uuden sukupolven musiikkikasvatukseen, on minulle erittäin tärkeää.

Muusikkona olen keskittynyt progressiivisen metallin- sekä rokin soittamiseen sekä säveltämiseen muunmuassa yhtyeissä Nuutti Hannula Radianssi sekä Fireproven.

Nuutti on hionut vuosien saatossa pedagogisen silmänsä huippuunsa ja hän kykenee motivoimaan ja innostamaan oppilaan, kuin oppilaan soitonopiskeluun jo ensi hetkistä alkaen. 

Tervetuloa tunneilleni oppimaan ja kehittämään soittotaitojasi yhdessä!