Jesse Mast, saksofoni

Olen pääkaupunkiseudulta kotoisin oleva muusikko sekä musiikkipedagogi, jolla on monipuolinen tausta opetustyöstä eri musiikkioppilaitoksissa. Olen toiminut opettajana niin ammatillisessa, kuin taiteen perusopetuksessakin.

Opettamisen lisäksi toimin aktiivisena freelance- muusikkona monipuolisesti erinäköisissä yhtyeissä. Omaan rytmimusiikin koulutustaustan ja improvisoitu musiikki on lähellä sydäntäni, mikä heijastuu myös tekemiseen tunneilla.

Opettajana olen avoin ja oppilaistani välittävä. Tunneilla luodaan aina rento, kannustava ja turvallinen ympäristö kokeilla uusiakin asioita. Opetuksessani korostetaan jokaisen henkilökohtaisia vahvuuksia ja yhdessä tekemistä. Koen erittäin tärkeäksi hyvän musiikkisuhteen luomisen alusta alkaen. Mottoni onkin ”musiikkia hauskanpidon ja itseilmaisun välineenä”. Kanssani pääset toteuttamaan musiikillisia ideoitasi niin aloittelijana, kuin ediistynempänäkin soittajana. 

”Jesse on idearikas opettaja ja hänen kannustava opetustyylinsä mahdollistaa sen, että tulet löytämään väylän musiikilliseen itseilmaisuun sekä pitkäaikaiseen musiikin harrastamiseen. Oppituntien tuloksena oppilaat ovat jatkaneet tunteja motivoituneina vuodesta toiseen.”