Palvelulupauksemme

1) KAIKEN KULMAKIVENÄ OVAT ENSILUOKKAISET OPETTAJAT

Musaamon opettajat ovat rautaisia ammattilaisia, jotka tekevät työtään täydestä sydämestään. Heillä on taitoa ja tahtoa löytää jokaiselle oppilaalle sopivin tapa oppia. He pystyvät luomaan tunneille luottamuksellisen ja rennon ilmapiirin, mikä mahdollistaa jatkuvan kehittymisen. Jatkuva kehittyminen puolestaan lisää oppilaan motivaatiota, mikä taas lisää kehitystä. Tämän positiivisen kehän ansiosta oppilaamme jatkavatkin tunteja vuodesta toiseen kehittyen ja innostuen aina vain lisää.

Opettajiimme voit tutustua tarkemmin täällä.

2) HUOMIOIMME OPPILAIDEN ERILAISET TARPEET, TOIVEET JA LÄHTÖKOHDAT

Joku käy tunneilla siksi, että treenaa ihan tosissaan ja tähtäimessä on musiikin ammattilaisuus. Toinen siksi, että soitto- ja laulutunneilta saa iloa ja voimaa arkeen. Kolmas siksi, että haluaa kehittää karaokelaulutaitojaan tai leirinuotio-kitara-säestystään. Ja kaikkea näiden väliltä. Musaamossa saat tulla tunneille juuri sellaisena kuin olet ja sisältö räätälöidään juuri sinulle sopivaksi.

3) MEILLÄ ON OMAT TOIMITILAT JA MONIPUOLINEN KALUSTO

Kaikki tuntimme pidetään Musaamon omissa tiloissa Leppävaaran juna-aseman läheisyydessä. Meillä on 11 opetusluokkaa, joista löytyy soittimia ja muuta laitteistoa monipuolisesti. Kalustoa huolletaan ja päivitetään jatkuvasti. Tämä tarjoaa opettajille ja oppilaille enemmän mahdollisuuksia kuin peruskoulujen iltakäyttö.

4) MUSAAMOSSA ON JOUSTAVAMMAT KORVAUSKÄYTÄNNÖT

Musiikkioppilaitoksissa on yleisesti käytössä sääntö, jonka mukaan oppilaan omia poissaoloja (lomareissut, lyhyet sairaspoissaolot, ym.) ei korvata. Musaamo on sitoutunut tarjoamaan vastinetta lukukausimaksulle kaikissa olosuhteissa ja olemme kehittäneet omaa korvauskäytäntöämme joustavammaksi.

Mikäli oppilas ei pysty osallistumaan lähiopetukseen, hän on oikeutettu etätuntiin oman soitto- /laulutuntinsa aikana. Jos oppilas ei pysty osallistumaan myöskään etäopetukseen, on tunnille mahdollista lähettää sijainen, esim. ystävä tai perheenjäsen. 

PSST! Etenkin nuorempien oppilaiden huoltajan kanssa voidaan sijaistunnilla keskittyä esimerkiksi siihen, miten huoltaja voi tukea lastaan musaharrastuksen alkumetreillä :)

5) LUKUKAUTEEN SISÄLTYY ILMAISTUNTEJA

Musaharrastuksen ehdoton suola on yhdessä tekeminen. Musaamon oppilaista valtaosa käy kuitenkin yksilöopetuksessa, jolloin yhteismusisointi jää helposti vain haaveeksi. Koska olemme sitoutuneet tarjoamaan oppilaillemme parhaan mahdollisen tavan harrastaa soittoa ja laulua, Musaamon lukukausimaksuun sisältyy erilaisia yhteistunteja, joissa oppilaat pääsevät samalla tutustumaan toisiinsa ja kaupan päälle löytyy monesti uusia kavereitakin. Nämä tunnit sopivat ihan kaikenikäisille, myös aikuisille.

6) TAUSTATYÖTÄ TEHDÄÄN TARKASTI, TEHOKKAASTI JA SUURELLA INTOHIMOLLA

Musaamon toimiston tehtävänä on varmistaa, että kaikki edellä mainittu myös toteutuu käytännössä. Musaamon toimistotyöntekijätkin ovat koulutukseltaan musiikin- ja koulutuksen ammattilaisia ja näin ollen jokainen asiakas on asiantuntevissa käsissä jo ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien. 

    Haluatko tietää lisää? Jätä viesti, otamme yhteyttä pikaisesti!

    Nimi*

    Puhelin*

    Sähköposti*

    Viesti