Proggislinja

Tule mukaan tekemään ammattimaista show'ta!

Musaamon Proggislinjalla valmistetaan jokaisena lukukautena ammattimainen show, jonka tähtiä oppilaat ovat. Produktion eri osa-alueita päästään treenaamaan yhdessä ja porukka hitsautuukin yhteen kauden aikana. Proggislinalla opiskellaan omavalintaista instrumenttia, tanssia tai molempia. 

Proggislinjan keikkapaikat eivät myöskään ole sieltä “tylsimmästä” päästä. Olemme valloittaneet mm. Viking XPRS:n, Kaapelitehtaan ja yhden Helsingin legendaarisimmista yökerhoista: Le Bonk’n. Mikäli haluat siis samoille lavoille maamme eturivin artistien kanssa, tuu mukaan! :)

Psst! Meidän seuraava isompi keikka on Viking XPRS – laivalla syksyllä 2021 :)

Haku syyslukukaudelle 2021 on käynnissä

TANSSIJAT

Show ei olisi show ilman tanssijoita!

Syksyllä 2021 starttaa 2 eri Showtanssiryhmää: Show-ryhmä (perustaso) ja Pro-ryhmä (pidemmälle ehtineet). Ryhmäjako tehdään näytevideoiden perusteella. Kuvaa n. 1min pituinen video tanssistasi ja lähetä se whatsappissa: 0451122931

LAULAJAT

Mukaan otetaan kaiken tasoisia laulajia. Mikäli esiintyminen jännittää, lavalle ei tarvitse nousta yksin, vaan voit olla osa lauluryhmää. Mikäli olet jo koneempi konkari, pääset haastamaan itseäsi esim. stemmalaulun ja koreografioiden anssa. Proggislinjan ammattitaitoiset opettajat pitävät huolen, että ihan jokaisella on varma fiilis, kun parrasvalot syttyvät ja H – hetki koittaa.

SOITTAJAT
Proggislinjan bändi on koko show’n kulmakivi, joka varmistaa, että homma groovaa. Show’hun tarvitaan bändin lisäksi myös säestäjiä: piano, kitara, harmonikka… Osa biiseistä kaipaa lisäksi viuluja ja puhaltimia, joten aivan kaikki instrumentit ovat tervetulleita Proggislinjalle.
 
Kysy lisää: info@musaamo.fi tai ilmoittaudu suoraan mukaan tästä.

Proggislinja valmentaa varmoja esiintyjiä

Proggislinjalla jokaista oppilasta kuunnellaan ja kannustetaan parhaaseen mahdolliseen suoritukseen. Mokatakin saa; se on paras tapa oppia. Tunnit sisältävät  esiintymisvalmennusta ja esiintyminen on täysin luonnollinen osa opintoja. Proggislinja kehittääkin teknisten taitojen lisäksi ryhmätyöskentelytaitoja ja valmentaa varmoja esiintyjiä.

“Proggis on tosi monipuolista ja hienoa, että kaikki tunnit ovat samassa paikassa. Tulee heti hyvä fiilis, kun astuu sisään ovesta.  Saa ja uskaltaa mokata ja sitä kautta oppia ja kehittyä. Tunneilla on rento meininki, mutta saadaan kuitenkin valmista aikaa.”  Veela 15v, laulu 

 

Workshopit vievät harjoittelun uudelle tasolle

Instrumentti- ja tanssituntien lisäksi Proggislinjan ohjelmaan kuuluvat  ainutlaatuiset workshopit, jotka vievät harjoittelun ihan uudelle tasolle: Oppilaat pääsevät  treenaamaan porukalla Musaamon tiloissa show’n eri osa-alueita, eikä musaharrastus ole enää yksinäistä puurtamista. Proggislinjan porukka hioutuu nopeasti yhteen ja treeneissä otetaan askel kohti ammattimaista produktion tekemistä.  Workshoppeihin sisältyy myös bändiopetusta, säestytreenejä, show’n suunnittelua, mainoskuvauksia, bloggausta, ym. Haluamme, että oppilaat ovat perillä myös siitä, mitä kaikkea show’n taustalla tapahtuu!!

 Proggiksen vahvuus on sen monipuolisuus ja punainen lanka kaikessa. Hauskaa, kun tehdään samalla porukalla ja samojen opettajien kanssa erilaisia juttuja. Porukka on hitsautunut tosi hyvin yhteen.”  -Sini 13v, piano & tanssi


Vaatimukset

Proggislinja on tarkoitettu yli 10-vuotiaille. Mukaan otetaan kaikentasoisia oppilaita aloittelijoista pidemmälle ehtineisiin. Kaikki Musaamon valikoimassa olevat  instrumentit ( soittimetlaulu)  ovat tervetulleita!

HUOM. Viulistit ja puhaltajat: Vaatimuksena on noin yhden vuoden soittokokemus. Mikäli epäröit, onko kokemusta jo tarpeeksi, laita viestiä info@musaamo.fi, niin pohditaan asiaa yhdessä. :)

Proggislinjalla opiskelu on tavoitteellista ja vaatii myös aktiivista kotitreeniä. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu mukaan nopeasti! Huom! joulukuussa ilmoittautuneille on voimassa 50€ edullisempi erikoishinta!

Lisää infoa löydät osoitteesta:  www.proggis.fi

Syyslukukauden 2021 sisältö

INSTRUMENTTI 

  • Suunnittelu, välicheck, kenraaliharjoitus, show
  • 8 x 30min pari-instrumenttitunti
  • 12 x 60 min workshop

 

 BÄNDI

  • Suunnittelu, välicheck, kenraaliharjoitus, show
  • 12 x 60 min bänditunti

 

TANSSI

  • Suunnittelu, välicheck, läpimeno, kenraaliharjoitus, show
  • 12 x 60 min workshop
  • 12 x 45min tanssitunti 

 

Proggislinjan aikataulu vaihtelee viikoittain. Opetus jakautuu omien valintojesi mukaan 1-3:lle viikonpäivälle. Musaamon toimisto lähettää jokaiselle oppilaalle oman lukujärjestyksen ennen lukauden alkua.

 

Opettajat

Opettajat ovat huippuammattilaisia ja tekevät Proggista täydestä sydämestään.

“Meillä Proggislinjan vastuuopettajilla on kaikilla omat vahvuutemme.  Olemme olleet mukana monissa erilaisissa produktioissa pikku klubikeikoista, isoille  festarilavoille ja  telkkariin. Edelliset  Proggis-show’t ovat olleet menestys ja me tiedämme, miten tää homma hoidetaan!”

 

Proggislinjan vastuuopettajat:

Workshop & laulu:

Iina Mutikainen

Workshop & piano:

Emmi Kajaala

Workshop & bändi:

Tomi Trofast

Tanssi:

Sofia Koittola