Proggislinja

Rakennetaan yhdessä kunnon show!

Musaamon Proggislinjalla valmistetaan jokaisena lukukautena ammattimainen show – kokonaisuus, jonka staroja oppilaat ovat. Produktion eri osa-alueita päästään treenaamaan yhdessä ja porukka hitsautuukin yhteen nopeasti. Proggislinjalla opiskellaan omavalintaista instrumenttia ja se soveltuu n. 12 – 17 – vuotiaille.

Yhteistyö Viking linen kanssa

Proggislinjan keikkapaikat eivät myöskään ole sieltä ”tylsimmästä” päästä. Meidän vakiokeikkapaikkamme on Viking XPRS Mikäli haluat siis päästä viihdyttämään laivamatkustajia ja kokemaan, miltä tuntuu esiintyä täydelle klubille, tule mukaan! :)

Vaatimukset

Proggislinja on tarkoitettu yli 12-vuotiaille. Vaatimuksena on, että instrumentin perusteet ovat hallussa ja että oppilas pystyy ottamaan itse vastuun omasta treenaamisestaan.

Kaikki Musaamon valikoimassa olevat  instrumentit ( soittimetlaulu)  ovat tervetulleita. Proggislinjalla opiskelu on tavoitteellista ja vaatii myös aktiivista kotitreeniä. Oppilaat valitaan ilmoittautumisen perusteella tehtävän alkukartoituksen perusteella. Tarvittaessa järjestämme myös koe-esiintymisiä.

Mikäli epäröit, onko kokemusta jo tarpeeksi, laita viestiä info@musaamo.fi, niin pohditaan asiaa yhdessä. :)

LAULAJAT

Mukaan otetaan kaiken tasoisia laulajia. Mikäli esiintyminen jännittää, lavalle ei tarvitse nousta yksin, vaan voit olla osa lauluryhmää. Mikäli olet jo kokeneempi konkari, pääset haastamaan itseäsi esim. stemmalaulun ja koreografioiden anssa. Proggislinjan ammattitaitoiset opettajat pitävät huolen, että ihan jokaisella on varma fiilis, kun parrasvalot syttyvät ja H – hetki koittaa.

 
SOITTAJAT
Proggislinjan bändi on koko show’n kulmakivi, joka varmistaa, että homma groovaa. Show’hun tarvitaan bändin lisäksi myös säestäjiä: piano, kitara, harmonikka… Osa biiseistä kaipaa lisäksi viuluja ja puhaltimia, joten aivan kaikki instrumentit ovat tervetulleita Proggislinjalle.

Lukukauden sisältö & aikataulu

INSTRUMENTTILINJA
  • Suunnittelutunti, läpimeno, kenraaliharjoitus, show
  • 8 x 30min instrumenttitunti, aikataulu sovitaan oppilaan toiveiden mukaan
  • 12 x 60 – 90 min laulu- tai bändi- workshop torstaisin klo 17.30 alkaen.

 

BÄNDILINJA
  • Suunnittelutunti, läpimeno, kenraaliharjoitus, show
  • 12 x 60  – 90 min bändi – workshop torstaisin klo 17.45 alkaen.

Workshopit vievät harjoittelun uudelle tasolle

Proggislinjan kulmakivenä ovat ainutlaatuiset workshopit, jotka vievät harjoittelun ihan uudelle tasolle: Oppilaat pääsevät  treenaamaan porukalla Musaamon tiloissa show’n eri osa-alueita, eikä musaharrastus ole enää yksinäistä puurtamista. Proggislinjan porukka hioutuu nopeasti yhteen ja treeneissä otetaan askel kohti ammattimaista produktion tekemistä. Workshoppeihin sisältyy, bändi- ja säestystreenejä, mainoskuvauksia, show’n teknistä suunnittelua, ym. Haluamme, että oppilaat ovat perillä myös siitä, mitä kaikkea show’n taustalla tapahtuu!!

Proggislinja valmentaa varmoja esiintyjiä

Proggislinjalla jokaista oppilasta kuunnellaan ja kannustetaan parhaaseen mahdolliseen suoritukseen. Mokatakin saa; se on paras tapa oppia. Tunnit sisältävät  esiintymisvalmennusta ja esiintyminen on täysin luonnollinen osa opintoja. Proggislinja kehittääkin teknisten taitojen lisäksi ryhmätyöskentelytaitoja ja valmentaa varmoja esiintyjiä.

”Proggis on tosi monipuolista ja hienoa, että kaikki tunnit ovat samassa paikassa. Tulee heti hyvä fiilis, kun astuu sisään ovesta.  Saa ja uskaltaa mokata ja sitä kautta oppia ja kehittyä. Tunneilla on rento meininki, mutta saadaan kuitenkin valmista aikaan.” Veela 16-v

Mä oon niin iloinen, kun oon tullut mukaan Proggislinjalle. Oon kehittynyt soittajana ihan älyttömästi ja saanut uusia kavereita!” Niklas 15-v

Proggislinjan vastuuopettajat

Opettajat ovat huippuammattilaisia ja tekevät Proggista täydestä sydämestään.

”Meillä Proggislinjan vastuuopettajilla on kaikilla omat vahvuutemme. Olemme olleet mukana monissa erilaisissa produktioissa pikku klubikeikoista, isoille  festarilavoille ja telkkariin. Edelliset  Proggis-show’t ovat olleet menestys ja me tiedämme, miten tää homma hoidetaan!”

Laulu

Iina Mutikainen

Koordinaattori

Emmi Kajaala

 

Bändi

Tomi Trofast