Proggislinja

Tule mukaan tekemään ammattimaista show'ta!

Musaamon Proggislinjalla valmistetaan jokaisena lukukautena ammattimainen show, jonka tähtiä oppilaat ovat. Produktion eri osa-alueita päästään treenaamaan yhdessä ja porukka hitsautuukin yhteen kauden aikana. Proggislinalla opiskellaan omavalintaista instrumenttia, tanssia tai molempia. 

Proggislinjan keikkapaikat eivät myöskään ole sieltä “tylsimmästä” päästä. Olemme valloittaneet mm. Viking XPRS:n, Kaapelitehtaan ja yhden Helsingin legendaarisimmista yökerhoista: Le Bonk’n. Mikäli haluat siis samoille lavoille maamme eturivin artistien kanssa, tuu mukaan! :)

Psst! Meidän seuraava isompi keikka on Viking XPRS – laivalla keväällä 2021 :)

Proggislinja valmentaa varmoja esiintyjiä

Proggislinjalla jokaista oppilasta kuunnellaan ja kannustetaan parhaaseen mahdolliseen suoritukseen. Mokatakin saa; se on paras tapa oppia. Tunnit sisältävät  esiintymisvalmennusta ja esiintyminen on täysin luonnollinen osa opintoja. Proggislinja kehittääkin teknisten taitojen lisäksi ryhmätyöskentelytaitoja ja valmentaa varmoja esiintyjiä.

“Proggis on tosi monipuolista ja hienoa, että kaikki tunnit ovat samassa paikassa. Tulee heti hyvä fiilis, kun astuu sisään ovesta.  Saa ja uskaltaa mokata ja sitä kautta oppia ja kehittyä. Tunneilla on rento meininki, mutta saadaan kuitenkin valmista aikaa.”  Veela 15v, laulu 

 

Workshopit vievät harjoittelun uudelle tasolle

Instrumentti- ja tanssituntien lisäksi Proggislinjan ohjelmaan kuuluvat  ainutlaatuiset workshopit, jotka vievät harjoittelun ihan uudelle tasolle: Oppilaat pääsevät  treenaamaan porukalla Musaamon tiloissa show’n eri osa-alueita, eikä musaharrastus ole enää yksinäistä puurtamista. Proggislinjan porukka hioutuu nopeasti yhteen ja treeneissä otetaan askel kohti ammattimaista produktion tekemistä.  Workshoppeihin sisältyy myös bändiopetusta, säestytreenejä, show’n suunnittelua, mainoskuvauksia, bloggausta, ym. Haluamme, että oppilaat ovat perillä myös siitä, mitä kaikkea show’n taustalla tapahtuu!!

 Proggiksen vahvuus on sen monipuolisuus ja punainen lanka kaikessa. Hauskaa, kun tehdään samalla porukalla ja samojen opettajien kanssa erilaisia juttuja. Porukka on hitsautunut tosi hyvin yhteen.”  -Sini 13v, piano & tanssi


Vaatimukset

Proggislinja on tarkoitettu yli 10-vuotiaille. Mukaan otetaan kaikentasoisia oppilaita aloittelijoista pidemmälle ehtineisiin. Kaikki Musaamon valikoimassa olevat  instrumentit ( soittimetlaulu)  ovat tervetulleita!

HUOM. Viulistit ja puhaltajat: Vaatimuksena on noin yhden vuoden soittokokemus. Mikäli epäröit, onko kokemusta jo tarpeeksi, laita viestiä info@musaamo.fi, niin pohditaan asiaa yhdessä. :)

Proggislinjalla opiskelu on tavoitteellista ja vaatii myös aktiivista kotitreeniä. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu mukaan nopeasti! Huom! joulukuussa ilmoittautuneille on voimassa 50€ edullisempi erikoishinta!

Lisää infoa löydät osoitteesta:  www.proggis.fi

Kevätlukukauden 2021 sisältö

INSTRUMENTTI 

 • Suunnittelu, välicheck, kenraaliharjoitus, show
 • 12 x 30min pari-instrumenttitunti
 • 12 x 90 min workshop

 BÄNDI

 • Suunnittelu, välicheck, kenraaliharjoitus, show
 • 12 x 90 min bändi-workshop

TANSSI

 • Suunnittelu, välicheck, läpimeno, kenraaliharjoitus, show
 • 12 x 90 min workshop
 • 12 x 45min tanssitunti

INSTRUMENTTI + TANSSI

 • Suunnittelu, välicheck, kenraaliharjoitus, show
 • 8 x 30min pari-instrumenttitunti
 • 12 x 90 min workshop
 • 12 x 45min tanssitunti
 •  

Proggislinjan aikataulu vaihtelee viikoittain. Opetus jakautuu omien valintojesi mukaan 1-3:lle viikonpäivälle. Musaamon toimisto lähettää jokaiselle oppilaalle oman lukujärjestyksen ennen lukauden alkua.

 

Opettajat

Opettajat ovat huippuammattilaisia ja tekevät Proggista täydestä sydämestään.

“Meillä Proggislinjan vastuuopettajilla on kaikilla omat vahvuutemme.  Olemme olleet mukana monissa erilaisissa produktioissa pikku klubikeikoista, isoille  festarilavoille ja  telkkariin. Edelliset  Proggis-show’t ovat olleet menestys ja me tiedämme, miten tää homma hoidetaan!”

 

Proggislinjan vastuuopettajat:

Workshop & laulu:

Iina Mutikainen

Workshop & piano:

Emmi Kajaala

Workshop & bändi:

Tomi Trofast

Tanssi:

Sofia Koittola