Aikuiselle

Aikuisena musisoimaan

Musiikkiharrastuksen voi aloittaa AINA. Soittoharrastus tuo tunnetusti mielihyvää ja sisältöä aikuisen elämään. Ja uskokaa, tai älkää; ”vanhempikin koira” oppii uusia temppuja ja aikuiset aloittelijat saavat yleensä uuden instrumentin alkeet haltuun todella nopeasti. Aikuisena kun hahmottaa uuden asian oppimisen taustalla tapahtuvia asioita ja ymmärtää miksi tehdään juuri tätä juttua (vs. mekaanisesti mallista toistaminen).

Tai jäivätkö soittotunnit kesken silloin joskus? Aloita uudestaan Musaamossa!  Voimme taata, että musan opiskelu on 2020- luvulla HUOMATTAVASTI rennompaa, innostavampaa, armollisempaa ja oppilaan omat vahvuudet, sekä haasteet huomioivampaa, kuin viime vuosituhannella: Tule itse kokeilemaan ja murtamaan vanhat traumasi ja pelkosi :D

Tehoa työhön musiikin avulla

Soittaminen ja laulaminen on sitäpaitsi tehokasta aivojumppaa. Se vähitellen jopa muuttaa aivojen rakennetta, ”trimmaa” aivoja ja saa ne toimimaan tehokkaammin.

Musaamo – musiikkia sinun ehdoillasi

Rakennamme kanssasi sinulle sopivan ohjelman, jolla kehityt omaan tahtiin ja omien toiveidesi mukaan. 

Musaamossa voit myös laajentaa harrastustasi uusilla taidoilla. Jos esimerkiksi pidät laulamisesta säestyksen kera opetamme sinulle pianosäestyksen alkeet. Jos taas haluat soittaa muiden kanssa, aikuisbändi voi olla sinun juttusi.

Olipa soittimesi se tuttu tai uusi, voit aloittaa harrastuksen yksin tai ryhmässä. Instrumenttien pienryhmiä muodostetaan ilmoittautumisten perusteella samantasoisista oppilaista. Voit aloittaa oppimisen vaikka aivan alusta.

Musaamon monipuolisen tarjonnan avulla voit myös laajentaa harrastustasi. Jos olet aiemmin soittanut, voit vaikkapa päästä kokeilemaan miltä tuntuu säestää laulajaa tai olla osa bändiä Musaamon  yhteisproggiksissa.  Jos taas haluat syventää osaamistasi, kannattaa osallistua soittotuntien lisäksi Musaamon Musateoria -tunneille. Meillä teorian opiskelukaan ei ole tylsää puurtamista, vaan käytännön läheistä, innostavaa ja inspiroivaa uuden oivaltamista.

Onko aika kortilla?

Musaamolla on tähän ratkaisu! Aikuisoppilaana voit käydä tunneilla joka toinen viikko. Tai voit ostaa sarjakortin ja sopia tunteja silloin kun aikatauluusi sopii.

Psst!

Voit aloittaa musaharrastuksen myös yhdessä lapsesi kanssa! Musiikki yhdistää ja voi muodostua lapsellesi harrastukseksi.