Aikuiselle

Aikuisena musisoimaan

Tehoa työhön musiikin avulla

Jäivätkö soittotunnit kesken silloin joskus? Aloita uudestaan Musaamossa! Musiikkiharrastuksen voi aloittaa AINA. Soittoharrastus tuo tunnetusti mielihyvää ja sisältöä aikuisen elämään.

Soittaminen ja laulaminen on tehokasta aivojumppaa. Se vähitellen jopa muuttaa aivojen rakennetta, ”trimmaa” aivoja ja saa ne toimimaan tehokkaammin.

Tai oisko kuitenkin syytä käydä sheikkaamassa huolet ja murheet pois Musaamon tanssitunneilla?

Musaamo – musiikkia sinun ehdoillasi

Rakennamme kanssasi sinulle sopivan ohjelman, jolla kehityt omaan tahtiin ja omien toiveidesi mukaan. Aloita vaikka yhdessä lapsesi kanssa! Musiikki yhdistää ja voi muodostua lapsellesi harrastukseksi.

Musaamossa voit myös laajentaa harrastustasi uusilla taidoilla. Jos esimerkiksi pidät laulamisesta säestyksen kera opetamme sinulle pianosäestyksen alkeet. Jos taas haluat soittaa muiden kanssa, aikuisbändi voi olla sinun juttusi.

Olipa soittimesi se tuttu tai uusi voit aloittaa harrastuksen yksin tai ryhmässä. Instrumenttien pienryhmiä muodostetaan ilmoittautumisten perusteella samantasoisista oppilaista. Voit aloittaa oppimisen vaikka aivan alusta.

Musaamon monipuolisen tarjonnan avulla voit myös laajentaa harrastustasi. Jos olet aiemmin soittanut voit vaikkapa päästä kokeilemaan miltä tuntuu säestää laulajaa. Tai liittyä bändiin samantasoisten soittajien kanssa. Tai ehkä haluat suorittaa tutkinnon? Musaamossa sekin onnistuu.

Onko aika kortilla?

Musaamolla on tähän ratkaisu! Aikuisoppilaana voit käydä tunneilla joka toinen viikko. Tai voit ostaa sarjakortin ja sopia tunteja silloin kun aikatauluusi sopii.