Nuorelle

Musaamo 10 - 17-vuotiaalle

Vieläkö kannattaa aloittaa tai jatkaa vanhaa harrastusta?

Todellakin kannattaa! Musaamossa on kaikkein eniten vaihtoehtoja nimenomaan nuorille. Me tiedämme, että tämä on se kriittinen ikä, kun äippä ei voi enää pakottaa soittotunneille, vaan harrastukseen on löydyttävä intoa ja tahtoa  sisältäpäin, nuorelta itseltään.

Musaamossa onkin tarjolla poikkeuksellisen iso valikoima nimenomaan nuorille suunniteltuja tapoja opiskella musaa ja tanssia. Harrastuksen ei todellakaan tarvitse olla tylsää yksin puurtamista, vaan Musaamossa nuoret pääsevät tekemään juttuja yhdessä ja tutustumaan toisiinsa. Tai jos yksin treenaaminen on just se sun juttu, sekin onnistuu tottakai.

Mikäli yhdessä tekeminen kuulostaa houkuttelevalta, kannattaa ihan ensimmäiseksi tutustua Musaamon Proggislinjaan, jossa valmistetaan jokaisena lukukautena ammattimainen produktio.

Jos esiintyminen ei ole sinun heiniäsi, mutta yhdessä musisoiminen kiinnostaa, voisi Musaamon bändikoulu olla juuri sulle!

Mikä ois sopiva instrumentti?

Musaamon soitinvalikoimaan voit tutustua tästä. Vai olisko sun juttusi kuitenkin laulu?

Entäs sitten ne perinteisemmät soitto/laulutunnit?

Musaamossa opetus perustuu aina sinun tavoitteillesi ja toiveillesi. Huomioimme mitä osaat ja luomme opiskelusi tavoitteet yhdessä kanssasi. Pannaan vaikka nuotit sivuun ja soitetaan korvakuulolta niitä kappaleita, jotka sinua kiinnostavat.

Soittotunteihinkin on mahdollista yhdistää yhteissoittoa, jolloin päästään soittotuntien lomassa treenaamaan biisejä yhdessä muiden Musaamon oppilaiden kanssa. Soittotuntienkaan ei siis tarvitse olla yksinäistä puuhaa, ellet itse sitä halua. Jos haluat viedä osaamistasi seuraavalle tasolle, kannattaa osallistua soittotuntien lisäksi Musaamon Musateoria -tunneille. Meillä teorian opiskelukaan ei ole tylsää puurtamista, vaan käytännön läheistä, innostavaa ja inspiroivaa uuden oivaltamista. 

Ja itse  soitto- & laulutunnitkin voivat yksityistuntien lisäksi olla myös pienryhmäopetusta, jolloin tunneilla on samantasoisia ja ikäisiä soittajia.

Entäs koulu?

Musiikin harrastamisesta on hyötyä myös opiskelussa. On tunnettua, että musiikin harrastus tukee muistia, matemaattista ja kielellistä osaamista sekä kehittää tunne-ilmaisua. Musiikista on siis iloa ja hyötyä myös koulumaailmassa…  Melkoinen ”WIN –  WIN” tilanne, eikös juu?