Seniorille

Aika nauttia on ... nyt!

Kiireisen työuran jälkeen on hyvä pysyä aktiivisena ja tehdä sitä mistä nauttii.

Musiikin harrastaminen on sosiaalinen tapa pysyä vireänä. Se ylläpitää muistia ja lisää virkeyttä. Tutkimuksissa on havaittu, että soitto- tai lauluharrastus jopa hidastaa iän myötä tapahtuvaa aivokuoren ohenemista ohimolohkossa, joka on tärkein muistialueemme.

Musaamo - monipuolinen musiikkikoulu

Haluatko opetella uuden soittimen? Vai kiinnostaako uusiin musiikkityyleihin tutustuminen? Haluatko opetella säestämään omaa lauluasi? Vai haluatko olla mukana kuorossa? Kaikki nämä onnistuvat Musaamossa.

Ohjelmistoksi voit valita vanhoja tuttuja kansan- ja koululauluja tai viimeisimpiä tanssihittejä – sinä päätät. Yksin tai osana ryhmää. Musaamo toimii sinun ehdoillasi.

Musaamon monipuolisen tarjonnan avulla voit myös laajentaa harrastustasi. Jos olet aiemmin soittanut, voit vaikkapa liittyä bändiin. Tai ehkä haluat suorittaa tutkinnon? Musaamossa sekin onnistuu.

Olipa soittimesi se tuttu tai uusi voit aloittaa harrastuksen yksin tai ryhmässä. Instrumenttien pienryhmiä muodostetaan ilmoittautumisten perusteella samantasoisista oppilaista. Voit aloittaa oppimisen vaikka aivan alusta.

 

Soitetaan ja lauletaan kun sinulle sopii

Jos viikoittainen soittotunti on vaikea sovittaa omiin aikatauluihin, voit käydä tunneilla joka toinen viikko. Voit myös ostaa sarjakortin ja varata tunteja itsellesi sopivassa aikataulussa.