Harmonikka

Harmonikan- / haitarinsoiton opetus

Harmonikka, haitari, hanuri, kurttu… Monipuolisella soittimella on monta nimeä. Myös soittimia on erilaisia: näppäinhaitareita, pianohaitareita, kaksirivisiä, jne. Musaamossa soittimesi voi olla näistä mikä tahansa.

Harmonikka on hyvin monipuolinen soitin, joka taipuu mihin vain musiikkityyliin. Tuntien sisällöstä ja soitettavista kappaleista sovitaan aina oppilaan ja opettajan kesken. Tunneilla voidaan pelastaa Mikki Hiiri merihädästä, laittaa Metsäkukat kukkimaan, tai keksiä jotain aivan muuta!

Haluaisitko yhdistää harmonikkatunnit ammattimaisen show’n tekemiseen? Silloin kannattaa tulla mukaan Musaamon Proggislinjalle.

Opetusta valitsemallasi tavalla

Musaamossa tuntien sisällöstä ja soitettavista kappaleista sovitaan aina oppilaan ja opettajan kesken. Jokainen pääsee varmasti treenaamaan omia lempibiisejään! Opinnoissa voidaan keskittyä yhteen tyylilajiin tai soittaa iloisen sekaisin kaikkea ja keräillä mahdollisimman monipuolisia musiikillisia elämyksiä ja osaamista!

Haitarinsoittoa voi opiskella pienryhmässä, paritunnilla tai yksilöopetuksessa. Opetusta on kerran viikossa, yleensä 30-60 minuuttia kerrallaan. Tuntiajat sovitaan ilmoittautumisten perusteella. Aikuiset voivat käydä tunneilla myös joka toinen viikko tai sarjakortilla (tuntiaika on yleensä päivän viimeinen).

Kenelle harmonikka sopii?

Harmonikkaa voi soittaa jokainen, noin 7-vuotiaasta ylöspäin, ilman yläikärajaa. Haitaritunneille voivat tulla kaikenikäiset, aloittelijoista jo pidemmälle ehtineisiin. Nuorimpien aloittajien tunneilla vanhempi voi olla mukana kuuntelemassa, jotta voi tukea ja kannustaa harjoittelussa myös kotona.

Oikean kokoisen ja muutenkin sinulle sopivan harmonikan hankinnassa saat apua opettajaltamme.