Poikkihuilu

Huilunsoiton opetus

Huilu on ilmeikäs ja monivivahteinen puhallinsoitin. Sen heleä ääni on omiaan kauniisiin melodioihin, missä vain musiikin tyylilajissa.

Haluaisitko yhdistää huilutunnit ammattimaisen show’n tekemiseen? Silloin kannattaa tulla mukaan Musaamon Proggislinjalle.

Opetusta valitsemallasi tavalla

Tuntien sisällöstä ja soitettavista kappaleista sovitaan aina oppilaan ja opettajan kesken. Jokainen pääsee varmasti treenaamaan omia lempibiisejään! Opinnoissa voidaan keskittyä yhteen tyylilajiin tai soittaa iloisen sekaisin kaikkea, keräillen mahdollisimman monipuolisia musiikillisia elämyksiä ja osaamista!

Halutessasi voit päästä kehittämään yhteissoittotaitojasi esimerkiksi Musaamon pianistien tai kitaristien kanssa. Esiintymistäsi voit halutessasi harjoitella ja kehittää Musaamon oppilaskeikoilla.

Miten pääsen alkuun?

Musaamossa poikkihuilun soittamisen voi aloittaa noin seitsemänvuotiaana, ja se sopii hyvin myös aikuiselle aloittelijalle. Pienet soittajat voivat aluksi käyttää käyrää suukappaletta, joka helpottaa soittoasentoa. Ennen poikkihuiluun siirtymistä opinnot voi aloittaa myös nokkahuilulla.

Oma opettaja auttaa juuri sinulle sopivan soittimen hankinnassa.