Rummut

Kiinnostaako rytmi? Rumputunnit ovat sinua varten!

Rummut ovat ennen kaikkea bändisoitin. Musaamon rumputunneilla pääsetkin yhteissoiton makuun heti ensimmäisistä tunneista lähtien. Yhteissoittoa harjoitellaan tunneilla paitsi taustanauhojen avulla, myös monipuolisesti eri bändisoittimia taitavan opettajan kanssa yhdessä soittaen.

Haluaisitko yhdistää rumputunnit ammattimaisen show’n tekemiseen? Silloin kannattaa tulla mukaan Musaamon Proggislinjalle.

Opetusta valitsemallasi tavalla

Soittotunneilla opit perustekniikkaa motoriikkaa kehittävien harjoitusten avulla sekä tärkeimmät säestyskompit eri tyylilajeissa.

Tuntien sisällöstä ja soitettavista kappaleista sovitaan aina oppilaan ja opettajan kesken. Jokainen pääsee varmasti treenaamaan omia lempibiisejään!

Rumpujensoittoa voi opiskella paritunnilla tai yksilöopetuksessa. Opetusta on kerran viikossa, yleensä 30-60 minuuttia kerrallaan. Tuntiajat sovitaan ilmoittautumisten perusteella. Aikuiset voivat käydä tunneilla myös joka toinen viikko tai sarjakortilla (tuntiaika on yleensä päivän viimeinen).

Miten pääsee soittamisen alkuun?

Rumpujen soiton voi aloittaa noin 8-vuotiaana kun lapsi ylettyy soittimille. Omaksi soittimeksi suositellaan rumpusetin hankkimista. Kotona pärjää varsinkin aluksi hyvin myös sähkörummuilla. Opettaja auttaa tarvittaessa sopivan soittimen hankinnassa.

Mukaan bändisoittoon?

Rummut ovat bändissä se soitin, jonka päälle kaikki muu rakentuu. Bändissä soittaminen mahdollistaa monipuolisen soittajana kehittymisen. Rumputuntien  lisäksi voitkin osallistua myös  bändikouluun. ja aikuisoppilaillekin löytyy oma bändi.

6 – 8 -vuotiaat voivat puolestaan osallistua bändikerhoon, jossa pääsee tutustumaan myös muiden bändisoittimien soittoon. Bändikerhoon voi osallistua myös aivan aloittelijana ja ilman erillisiä rumputunteja.

Halutessasi voit myös päästä kehittämään yhteissoittotaitojasi esimerkiksi Musaamon kitaraopiskelijoiden kanssa, ja esiintymään Musaamon oppilaskeikoille.