Studio Workshop

Musaamon STUDIO - workshopit

Kiinnostaako bändisoitto ja studiotyöskentely? Haluatko ammattitasoisen äänitteen omasta soitostasi tai laulustasi? 

– Jos vastasit kyllä, kannattaa hakea mukaan Musaamon  STUDIO – workshoppiin!  

Musaamon seuraava STUDIO – Workshop järjestetään syksyllä 2021. Ilmoittautuminen on auki ja aikataulut sovitaan oppilaiden toiveiden mukaisesti.

 STUDIO – Workshop sopii yli 10 – vuotiaille (myös aikuisille) soittajille ja laulajille, joilla on jo oman instrumentin perusteet hallussa. Aikaisempaa kokemusta bändisoitosta ei tarvita. Jos olet epävarma riittävätkö taitosi, laita meille viesti ja arvioidaan tilanne yhdessä.

Bändisoiton paras juttu on yhdessä tekeminen. Kaikki lähtee liikkeelle rennosta ja kannustavasta ilmapiiristä. Workshopin opettajat pitävät huolen siitä, että homma rullaa ja tulosta syntyy. Töitä tehdään ammattilaistyyliin, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa.

Workshopin 3-6 hengen kokoonpanot (laulu, kitara, piano/koskettimet, basso, rummut) jaetaan osallistujien tason ja toiveiden mukaisesti. Äänitettävä biisi sovitaan etukäteen ja jokainen pääsee treenaamaan omaa osuuttaan itsenäisesti jo ennen workshopin alkua.

STUDIO – workshopin treenipäivien aikana ryhmät harjoittelevat Musaamon tiloissa sekä itsenäisesti, että opettajien johdolla. Jokainen kokoonpano valmistaa viikon aikana yhden äänitettävän kappaleen.

 

Psst! Haluaisitko tehdä soolo-äänitteen?

Jos olet kiinnostunut soolo-äänitteestä, sellainenkin onnistuu. Täytä alla oleva lomake, tai laita viestiä info@musaamo.fi, niin suunnitellaan yhdessä lisää.

STUDIO - Workshopin aikataulu

Kurkkaa workshopin esimerkkiaikataulu tästä.

Hinta

270€

HUOM! STUDIO – workshopin hintaan sisältyy treenien ja äänitystyön lisäksi miksaus – ja masterointityö.

Lasku toimitetaan sähköpostitse ennen Workshopin alkua. Meillä voit maksaa myös Edenred, Eazybreak, ePassi ja Smartum mobiilimaksuilla.

Miten pääsee mukaan?

Täytä alla oleva lomake tai lähetä viesti: info@musaamo.fi