Studio Workshop

Musaamon STUDIO - workshop kesäkuussa 2021

Kiinnostaako bändisoitto ja studiotyöskentely? Haluatko ammattitasoisen äänitteen omasta soitostasi tai laulustasi? 

– Jos vastasit kyllä, kannattaa hakea mukaan Musaamon  STUDIO – workshoppiin!  

STUDIO – Workshop järjestetään 7. – 11.6.2021 Musaamon tiloissa Leppävaaran juna-aseman vieressä. STUDIO – Workshop sopii yli 10 – vuotiaille (myös aikuisille) soittajille ja laulajille, joilla on jo oman instrumentin perusteet hallussa. Aikaisempaa kokemusta bändisoitosta ei tarvita. Jos olet epävarma riittävätkö taitosi, laita meille viesti ja arvioidaan tilanne yhdessä.

Bändisoiton paras juttu on yhdessä tekeminen. Kaikki lähtee liikkeelle rennosta ja kannustavasta ilmapiiristä. Workshopin opettajat pitävät huolen siitä, että homma rullaa ja tulosta syntyy. Töitä tehdään ammattilaistyyliin, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa.

Workshopin 3-6 hengen kokoonpanot (laulu, kitara, piano/koskettimet, basso, rummut) jaetaan osallistujien tason ja toiveiden mukaisesti. Äänitettävä biisi sovitaan etukäteen ja jokainen pääsee treenaamaan omaa osuuttaan itsenäisesti jo ennen workshopin alkua.

STUDIO – workshopin treenipäivien aikana ryhmät harjoittelevat Musaamon tiloissa sekä itsenäisesti, että opettajien johdolla. Jokainen kokoonpano valmistaa viikon aikana yhden äänitettävän kappaleen.

Ilmoittautuminen päättyy 30.5.2021

STUDIO - Workshopin aikataulu

Kurkkaa workshopin aikataulu tästä.

STUDIO - workshopin alkuun on:

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Hinta

270€

HUOM! STUDIO – workshopin hintaan sisältyy treenien ja äänitystyön lisäksi miksaus – ja masterointityö.

Lasku toimitetaan sähköpostitse ennen Workshopin alkua. Meillä voit maksaa myös Edenred, Eazybreak, ePassi ja Smartum mobiilimaksuilla.

Miten pääsee mukaan?

Täytä alla oleva lomake tai lähetä viesti: info@musaamo.fi