Tanssitunnit

Miksi tanssia?

Tanssitunnit rantautuivat Musaamoon alunperin Proggislinjan myötä. Musaamon tanssitunnit tarjoavat mm. menevää musiikkia, reteitä rytmejä, piruetteja, hyppyjä ja improa. Tunneilla treenataan hyvällä fiiliksellä eri tanssilajien (street, nykäri, show/jazz…) tekniikoita ja koreografioita.

 

Proggislinja 10- 17 vuotiaille

Jos siis olet 10 – 17-v ja kiinnostunut tanssista, sulle on tarjolla jotain aivan täysin ainutlaatuista: Musaamon Proggislinjan tanssitunnit, jossa kaikki opetus tähtää ammattimaisen produktion tekemiseen. Mee heti kurkkaamaan lisää tästä.

 

7-9-vuotiaiden Street & Show

Keskiviikkoisin klo 16.00 – 16.45

Koska tanssi on yksi maailman siisteimmistä harrastuksista, totesimme että täytyyhän Musaamossa olla tanssitunteja myös junioreille, siis 7-9-vuotiaille kenties tuleville Proggislinjalaisille. Elokuussa 2019 starttaakin junnujen Street&Show-ryhmä, josta ei menoa ja meininkiä puutu.

 

Aikuisten Street & Show

Keskiviikkoisin klo 18.45 – 19.30

Emme tietenkään unohda myöskään aikuisia, sillä tanssi on ihan paras liikuntamuoto kaikenikäisille. Tuntien sisältö räätälöidään ryhmän toiveiden ja vaatimusten mukaisesti. Aikuisten ryhmässä tärkeintä on uskaltaa heittäytyä ja antaa palaa ihan täysillä. Uskallan luvata, että Musaamon huikea tanssiope Sofia Koittola saa ujoimmankin tanssijan ulos kuorestaan ja bailaamaan täysillä!

 

Täsmätreeniä pienryhmissä

Tarjolla on myös pienryhmiä (2-5 tanssijaa), joissa voidaan pienellä porukalla treenata esim. jotain tiettyä tekniikkaa tai vaikka kisakoreota. Tai sitten niitä tanssin ihan ensimmäisiä alkeita. Laita siis viestiä ja kerro ideasi, toteutetaan se yhdessä.

 

 

Tanssiope

Musaamon tanssijoita luotsaa iki-ihana Sofia Koittola.

”Ensimmäiset tanssituntini pidin 17 –vuotiaana. Olen ollut ohjaamassa, tanssimassa, koreografioimassa ja laulamassa suuremmissa ja pienemmissä prokkiksissa, aina teatterin lavoilta musiikkivideoihin ja lyhytelokuviin. Keväällä 2017 valmistuin tanssipedagogiksi Turun AMK:n taideakatemialta.

Haluan palavasti jakaa ihmisille osaamistani esittävän taiteen parissa. Olen intohimoinen opettaja, joka on kiinnostunut kaikista oppilaistaan. Rakastan inspiroida ihmisiä uskomaan itseensä. Haluan antaa heille työkaluja  oman kehon tiedostamiseen, keholliseen läsnäoloon ja kestämään esiintymisjännitystä. Haluan innostaa oppilaani kokeilemaan rajojaan, ottamaan riskejä ja tekemään virheitä. 

Olen hyvin tekninen tanssija sekä opettaja ja pidän tärkeänä, että tanssiminen kanssani on turvallista mutta myös äärettömän kehittävää. Ominaisimmat lajini ovat jazz, nykytanssi, street- ja showlajit. Eläytyminen ja esiintyminen on itselleni suurin syy, miksi olen tanssija. Tämä näkyy myös opetuksessani. 

Opetan tunneillani rohkaisun, inspiraation ja huumorin kautta. Ja mikä tärkeintä, haluan auttaa oppilaitani saamaan samoja uskomattomia adrenaliinin täyteisiä kokemuksia esiintymislavoilta, kuin mitä itse olen saanut.”