Salsa – tiiviskurssi

Kuuletko jo kuumat rytmit, vauhdikkaat rummut ja sähäkät tanssiaskeleet?

Tervetuloa mukaan tanssimaan Salsa -tiiviskurssille Musaamoon! Salsa on alun perin Kuubasta kotoisin oleva tanssi- ja musiikkilaji, jonka iloinen ja sosiaalinen meininki sopii kaikille. 

Tule juuri sellaisena kuin olet – Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta. Kurssi on tarkoitettu aikuisille. 

Tavoitteet

Salsa -tiiviskurssin ensisijainen tavoite on, että jokainen pääsee ylittmään omia rajojaan ja lytmään omasta liikkuvuudestaan jotain uutta. Kurssilla keskitytään salsan perusaskeleisiin ja rytmiin, sekä ennen kaikkea hyvään tanssifiilikseen ja hauskanpitoon. Treenaamme helppoja ja hauskoja askelkuvioita, sekä vartalon ja käsien käyttöä Kuubalaisessa salsassa: helpoista askelkuvioista rakennetaan vähitellen koreografiaa.

Kun salsan perusaskeleet alkavat olla hallussa, etsitään liikkeisiin jatkuvuutta ja jalostetaan omaa tanssia naisellisemmaksi.  Koreografiaa viedään eteenpäin uusien liikeharjoitusten kautta ja askelkuviot saavat kaipaamaansa lisämaustetta. Kurssi saa huipennuksensa, kun kaikki halukkaat nousevat lavalle Musaamon oppilaskeikalla. Esiintymistä silmällä pitäen harjoittelemme heittäytymistä ja musiikin tulkintaa – show elementtejä unohtamatta. 

Kurssi vie tanssijat siis neljässä päivässä suoraan esiintymislavalle! :)

Opettaja

Salsan salat aukeavat Krista Nyströmin johdolla!

Krista on kokenut tanssinopettaja, jolla on monipuolinen tausta latinalaisista tansseista street-lajeihin. Viimeisen kymmenen vuoden aikana hän on kilpaillut ja esiintynyt useissa eri ryhmissä sekä matkustanut tanssin perässä oppiakseen jatkuvasti uutta. Opettajana Krista tunnetaan aurinkoisena ja innostavana, jonka intohimo välittyy myös oppilaille!

Aikataulu

Kurssi toteutetaan kahtena viikonloppuna huhtikuussa… Siis täydellinen ajankohta ottaa Salsan askeleet haltuun ennen kesää!

Pe 17.4. n. klo 18.00 – 20.00

La 18.4. n. klo 11.30 – 14.30

ja 

Pe 24.4. n. klo 18.00 – 20.00

La 25.4. n. klo 11.30 – 14.30

Huom. kellonajat ovat vielä “noin”-aikoja ja tarkentuvat lähempänä. 

Hinta

Tiiviskurssin hinta on 95 €

Lasku lähetetään sähköpostitse ennen kurssin alkua.

Lisätietoja

Kysy lisää: info@musaamo.fi 

tai 0451122931

Pidätämme oikeuden muutoksiin.