Uusi harrastus

Kaikkien aikojen helpoin tapa aloittaa musaharrastus

Kiinnostaisiko aloittaa soittotunnit, mutta soittimet puuttuvat? Ei hätää – Musaamosta löytyy ratkaisu! 

Saat meiltä ammattilaisten valitsemat soittimet + 5 soittotuntia kätevästi samassa paketissa.  Soittimet toimitetaan 1. soittotunnillesi ja sinun tehtäväksi jää ainoastaan soitinten kotiinkuljetus :) 

Vaihtoehtoina ovat edullisempi Basic – paketti sekä Pro – paketti jolla pärjää jo pidempäänkin. 

Esimerkkejä paketeista

Kysy myös muita vaihtoehtoja osoitteesta info@musaamo.fi 

Lisätietoa tuotteista:

Akustinen kitara
C40A klassinen kitara

Yamaha C40A on täysikokoinen klassinen kitara, joka tuo soittoharrastuksen jokaisen ulottuville. Kitaran helpon soitettavuuden, kauniin ja voimakkaan äänen ansiosta Yamaha C40A on mahdollisesti markkinoiden suosituin klassinen kitara. Soveltuu erinomaisesti aloittelijoille ja oppilaitoskäyttöön.

Piano / Kosketinsoitin
Casiotone CT-S300

Tyylikkäällä Casio CT-S300 kosketinsoittimella on helppo tehdä hyvän kuuloista musiikkia missä tahansa. Pianotyyppisissä koskettimissa on myös kosketusvoiman tunnistus. Soittimessa on jopa 400 soundia ja runsaasti monipuolisia rytmi-tyylejä. Dance Music Moden avulla voidaan luoda helposti monipuolisia Dance -tyylejä. Casio CT-S300 on myös yhteensopiva ilmaisen Casion Chordana Play -opetusohjelman kanssa.

 
P45B Digitaalipiano

Digitaalipiano kotiin tai keikalle.

  • 88 kosketinta (Graded Hammer Standard -vasarakoskettimisto)
  • 64 nuotin polyfonia
  • 10 soitinääntä, AWM stereopianosoundi
  • Dual-toiminto
  • Metronomi ja äänitystoiminto
  • Reverb ja chorus
  • 2 x 6 W:n vahvistin ja kaiuttimet
  • Paino vain 11,6 kg
  • Takuu 2 vuotta
Sähkökitara
Sratocaster Pack kitarapaketti

Squier®Stratocaster® sähkökitarapaketti sisältää kaiken tarpeellisen aloittavalle soittajalle. Kitarassa on klassinen kolmen singlecoil-mikrofonin kattaus, vintage-tyylinen Fender-tremolotalla ja C-profiilinen kaula. Frontman 10Gvahvistimeen voidaan liittää Aux-liittimen ansiosta ulkopuolinen äänilähde ja siinä on myös liitäntä korvakuulokkeille. Pakettiin kuuluvat myös topattu kitarapussi,kitarahihna, kitarakaapeli ja plektroja.

 
Yamaha PAC012 Sähkökitara 

Suosittu Yamaha Pacifica -sarjan PAC012 on erinomainen valinta ensimmäiseksi sähkökitaraksi. Tyylikkään ulkonäön lisäksi kitara on helpposoittoinen ja hyvä soundinen. Kitarassa on vibrakampi ja kaksi yksikelaista mikrofonia sekä kaksikelainen Humbucker -mikrofoni, jolla saadaan tarvittaessa tuhti särö-soundi.

 
Mustang LT 25  vahvistin

Mustang LT25 liittää yhteen Fenderin opit siitä, mitä tulee parhailta kuulostaviin kitaravahvareihin. Aloittelijoille ja opiskelijoille ideaali todella simppelin käyttöliittymänsä ja 30 esiladatun muistipaikan ansiosta.

Kysy lisää ja tilaa oma pakettisi tästä