Uusi harrastus

Kaikkien aikojen helpoin tapa aloittaa musaharrastus

Musaamossa on tarjolla useita joustavia soitto- ja laulutuntipaketteja. Sinun ei tarvitse sitoutua joka viikkoiseen tuntiaikaan, vaan tunteja voi varata yksitellen omien aikataulujesi mukaisesti.

Meillä voit maksaa myös ePassi, Smartum ja Edenred – mobiilimaksulla. Valitse Musaamo käyttöpaikoista ja tee maksu vaikka samantien, kohdistamme suorituksen laskullesi jälkikäteen. 

Esimerkiksi 5 kerran sarjakortilla pääsee jo erittäin hyvään alkuun musaharrastuksen kanssa, hinta alk. 210€. Katso koko hinnasto tästä.

Rahoille vastinetta kaikissa olosuhteissa

Musiikkiharrastus on siitä turvallinen valinta myös epidemia-aikana, että tunneilla pystytään huolehtimaan turvaväleistä ja suojaamaan toinen toisiamme kasvomaskien avulla. Karanteeniaikana  soitto- ja laulutunteja pystytään järjestämään tuloksekkaasti myös etäopetuksena. Musaamo on sitoutunut siihen, että oppilaat saavat vastinetta lukukausimaksulleen kaikissa olosuhteissa.

Puuttuuko soitin?

Kiinnostaisiko aloittaa soittotunnit, mutta soittimet puuttuvat? Ei hätää – Musaamosta löytyy tähänkin ratkaisu! 

Saat meiltä ammattilaisten valitsemat soittimet + 5 soittotuntia kätevästi samassa paketissa.  Soittimet toimitetaan 1. soittotunnillesi ja sinun tehtäväksi jää ainoastaan soitinten kotiinkuljetus :) 

Vaihtoehtoina ovat edullisempi Basic – paketti sekä Pro – paketti jolla pärjää jo pidempäänkin. 

Kysy lisää ja tilaa oma pakettisi tästä