Urbaanin Musiikin Workshop

Kiinnostaako musan tekeminen? Siintääkö haaveissa keikkalavat ja levydiili, mutta enää tarvis selvittää, MITEN HOMMA IHAN OIKEASTI HOIDETAAN? Miten syntyy timanttinen biitti tai biisi? Mitä artistin, biisinkirjoittajan ja tuottajan työhön kuuluu? Musaamon Urbaanin musiikin workshopissa saat vastauksen kaikkiin näihin kysymyksiin… ja moneen muuhun!

Workshop keskittyy urbaaniin musiikkiin ja tarjoaa keinoja, miten luoda se laadukas demo. Workshopissa tehdään ja tuotetaan pienryhmissä ammattilaisten ohjauksessa omat biisit ja samalla otetaan haltuun Ableton Live– ohjelmisto. Tää takaa sen, että saat workshopista työkalut, joilla pystyt jatkamaan musan tekoa ja maailman valloitusta myös itsenäisesti. Aika siistii!

Workshopin sisältö

Tuu nappaamaan parhaat vinkit alan huippuosaajilta ja tekemään musaa meidän kanssa!

Urbaanin Musiikin workshop sisältää

 • Ableton live standard ohjelmiston haltuunotto
 • Kotityöskentely (ohjeistus opettajilta)
 • Opettajien tekemä biisi & tuotantosessio, joka etenee samaan tahtiin workshopin kanssa Youtubessa
 • Valmiiden biisien kuuntelu levy-yhtiöllä / muilla alan ammattilaisilla

Workshopin puikoissa hääräävät

RUMA (Räppäri / Laulaja. KHY Suomen Musiikki/ Warner Music ent. Sony Music, Exogenic.) rumavirallinen.fi

Juurevasta rnb-musiikista, sielukkaasta räpistä ja urbaanista popista vaikutteensa ammentava Ruma on poikkeuksellinen artisti kotimaisella musiikkikentällä. Hän tekee rohkeaa, tyylikästä trap soul -materiaalia artistinimellä, joka on ko. tyylilajin vastakohta. Useissa projekteissa ja biisileireillä vaikuttanut Ruma on toiminut alalla jo yli 10 vuoden ajan. 

Tunnettuja hittejä mm. Kalenteris Tyhjää, Hyi Remix, Katellaan, Ole Hyvä!

Tsekkaa lisää: www.hogmusic.fi/artistit/ruma

DJWELHO  djwelho.com

Ville Welho Siuruainen on muusikko ja dj joka on soittaa  työkseen monenlaisissa bändeissä ja projekteissa niin livenä kuin studiossa! Viime vuosina Ville on keskittynyt urbaanin ja electronisen musiikin live toteutuksiin.

HUGE HEFNER (Tuottaja / Miksaaja / DJ. Sirup Music / IDKFA Studio.)

Huge Hefner (Jukka Kuuri-Riutta) on tuottaja, dj, muusikko ja studioteknikko, joka tuottaa ja miksaa musaa suomeen ja ulkomaille. Hän on erikoistunut elektroniseen musaan ja hallitseekin sen genret aina trapista houseen ja reggaetonista dubsteppiin.

Tämä uunituoreen IDKFA studion perustaja pitää myös hallussaan DjSM #2 titteliä.

Huge Hefnerin Portfolio

Miten pääsee mukaan?

Workshopin opettajat valitsevat osallistujat hakemusten perusteella. Workshoppiin otetaan maks. 30 tyyppiä, joten paikkoja on todella rajoitetusti.

Timanttiseen biisiin tarvitaan sekä niitä, jotka loistavat valokeilassa, että niitä, jotka toimivat siellä biisin taustalla. Olitpa jo duunannut omia biisejä tai olipa homma sulle ihan täysin uutta, kannattaa hakea messiin. Aiempi kokemus ei siis ole välttämätöntä, ryhmät jaetaan tason mukaan.

Haettavat paikat

 • Artisti / sanoittaja: Eli se tyyppi, jolla sana hallussa ja joka herää henkiin yleisön edessä. Voit laulaa tai räpätä, tärkeintä on, että sulla on halu nousta sinne lavalle ja hoitaa homma himaan!
 • Tuottaja / muusikko: Eli se tyyppi, joka häärää enemmän taustalla. Tää tyyppi luo biitin ja paketoi biisin… Ja pitää koko homman kasassa. Jos sulla on hallussa joku instrumentti, niin ihan mahtavaa.

Kerro hakemuksessa..

 • Kumpi rooli ois sun juttu
 • vähän taustaasi
 • Perustele, miks just sun pitäis päästä messiin!

Vaatimukset

 • Alaikäraja 13-v, ei yläikärajaa (Ikä huomioidaan pienryhmien jaossa.)
 • Kannettava tietokone, johon voidaan asentaa Ableton Live- ohjelmisto.

HUOM! Voit hankkia Ableton Live 10 Standard – ohjelmiston Musaamon kautta edullisempaan hintaan.

Aikataulu

Kurssin aikataulu räätälöidään ryhmän koon mukaan.

Workshoppiin kuuluu sekä ohjattuja yhteissessioita, että olennaisena osana myös kotityöskentely, johon opettajat ohjeistavat.

Hinta

Alk. 390€

Lopullinen hinta määräytyy workhopin osallistujamäärän mukaan

Tuu messiin!

SANOMATTAKIN LIENEE SELVÄÄ, ETTÄ TÄÄ ON JOTAIN TÄYSIN ENNENNÄKEMÄTÖNTÄ!!!!!

Lisätietoja ja hakemukset: info@musaamo.fi tai vaikka Whatsup: +358451122931 . Tai sitten voit käyttää tota sivun alalaidassa olevaa lomaketta.