Yhteisproggikset

Yhteisproggikset kaikille Musaamolaisille

Koska musaharrastuksen ehdoton suola on yhdessä tekeminen, Musaamon lukukauteen kuuluu yhteiproggiksia, joissa oppilaat pääsevät samalla tutustumaan toisiinsa ja kaupan päälle löytyy varmasti uusia kavereita. Yhteisproggikset sisältyvät Musaamon lukukausimaksuun.  Musaproggikset sopivat ihan kaikenikäisille, myös aikuisille. Tasovaatimuksena on, että oman soittimen perusteet ovat hanskassa ja että oppilas pystyy myös itsenäisesti treenaamaan omaa osuuttaan. 

Millaisia proggiksia me tehdään?

Livekeikat

Perinteisempien oppilaskeikkojen rinnalle tulevat isommiksi kokonaisuuksiksi suunnitellut show’t, jotka koostuvat oppilaiden soolo – ja yhteisbiiseistä. Ohjelmistoa treenataan paitsi omilla soitto- ja laulutunneilla, myös yhteisillä workshop-tunneilla. 

Studiotyöskentely

Ihan kaikentasoiset oppilaat voivat ilmottautua mukaan Musaamon äänitys- ja musavideoprojekteihin. Aikaisempia musavideoita löytyy täältä. Äänitykset / kuvaukset tehdään Musaamolla.

Miten pääsee mukaan?

Musaproggikset sisältyvät siis Musaamon lukukausimaksuun. Workshopit ja äänitykset järjestetään perjantai-iltaisin (2-4 iltaa lukukaudessa), aikataulu tarkentuu lukukauden aikana. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kannattaa siis varata oma paikka mahdollisimman nopeasti.

Musaamon nykyiset lukukausioppilaat:

Laita viestiä info@musaamo.fi ja kerro että haluat mukaan yhteisproggikseen.

Uudet oppilaat:

Täytä ilmoittautumislomake ja mainitse lisätietoja- kohdassa, että haluat mukaan musaproggikseen.

Proggislinja 10 - 17 - vuotiaille

Mikäli haluat viedä soiton- ja laulunopiskelun ihan uudelle tasolle, kannattaa tulla mukaan Musaamon Proggislinjalle: Se tarjoaa 10 – 17- vuotiaille nuorille täysin ainutlaatuisen tavan opiskella musiikkia.

Musaamon Proggislinjalla valmistetaan jokaisena lukukautena ammattimainen show – kokonaisuus, jonka staroja oppilaat ovat. Biisejä päästään treenaamaan yhdessä ja porukka hitsautuukin yhteen nopeasti. Proggislinjalla opiskellaan omavalintaista instrumenttia. Treenipäiviä on 1-2 viikossa.

Meidän seuraava isompi keikka on Viking XPRS:llä toukokuussa 2022. Mikäli haluat messiin, kurkkaa lisää tästä ja ilmoittaudu mukaan! :)

Psst!

Musaamossa voi opiskella myös ilman sitoutumispakkoa. Tuntien aikataulu ja sisältö voidaan räätälöidä juuri sinulle sopivaksi.

    Haluatko tietää lisää? Jätä viesti, otamme yhteyttä pikaisesti!

    Nimi*

    Puhelin*

    Sähköposti*

    Viesti