Ilmaistunnit

Musaharrastuksen ehdoton suola on yhdessä tekeminen. Musaamon oppilaista valtaosa käy kuitenkin yksilöopetuksessa, jolloin yhteismusisointi jää helposti vain haaveeksi. Koska olemme sitoutuneet  tarjoamaan oppilaillemme parhaan mahdollisen tavan harrastaa soittoa ja laulua,  Musaamon lukukausimaksuun sisältyy erilaisia yhteistunteja, joissa oppilaat pääsevät samalla tutustumaan toisiinsa ja kaupan päälle löytyy varmasti uusia kavereitakin. Nämä tunnit sopivat ihan kaikenikäisille, myös aikuisille. Taitovaatimuksena on, että oman instrumentin perusteet ovat hanskassa.

Bändiproggis

Bändiproggis on pyörinyt Musaamolla menestyksekkäästi jo useamman vuoden. Oppilaista kasataan siis bändejä,  jotka treenaavat biisejä lukukauden aikana omilla soitto- ja laulutunneilla, sekä  yhteistreeneissä. 

Bändiproggis huipentuu, kun biisit joko esitetään Musaamon oppilaskeikoilla tai äänitetään, jolloin oppilaat pääsevät samalla tutustumaan studiotyöskentelyyn.

Jami-illat

Jami-illoissa kokoonnutaan yhteen soittamaan ja laulamaan omaksi iloksi, ilman etukäteen harjoittelua. Opettajat ohjaavat jameja ja pitävät huolen, että kaikki pääsevät mukaan biisiin ja että kaikilla on hauskaa. Tässä hommassa ei voi muuta kuin ylittää itsensä ja onnistua!

Jokaisissa jameissa on ohjelmistossa 1 kappale, jonka ilmoitamme etukäteen ja jota pääsee siis halutessaan treenaamaan omilla soitto- ja laulutunneilla/ itsekseen jo ennen jameja.

Miten pääsee mukaan?

Bändiproggis ja jami-illat sisältyvät siis Musaamon lukukausimaksuun. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kannattaa siis varata oma paikka mahdollisimman nopeasti.

Musaamon nykyiset lukukausioppilaat:

Laita viestiä info@musaamo.fi

Uudet oppilaat:

Täytä ilmoittautumislomake ja mainitse lisätietoja- kohdassa, että haluat mukaan bändiproggikseen tai jami-iltoihin.

Proggislinja n. 12 - 17 - vuotiaille

Mikäli haluat viedä soiton- ja laulunopiskelun ihan uudelle tasolle, kannattaa tulla mukaan Musaamon Proggislinjalle: Se tarjoaa 12-17- vuotiaille nuorille täysin ainutlaatuisen tavan opiskella musiikkia. 

Musaamon Proggislinjalla valmistetaan jokaisena lukukautena ammattimainen show – kokonaisuus, jonka staroja oppilaat ovat. Biisejä päästään treenaamaan yhdessä ja porukka hitsautuukin yhteen nopeasti. Proggislinjalla opiskellaan omavalintaista instrumenttia. Treenipäiviä on 1-2 viikossa. Kevätlukukaudella pääsemme aina valloittamaan Itämeren aallot Viking XPRS:n Helsinki – Tallinna- risteilyllä. Tsekkaa meininkiä tästä.

Lisätietoja Proggisilinjasta löydät täältä.

Psst!

Musaamossa voi opiskella myös ilman sitoutumispakkoa. Tuntien aikataulu ja sisältö voidaan räätälöidä juuri sinulle sopivaksi.

    Haluatko tietää lisää? Jätä viesti, otamme yhteyttä pikaisesti!

    Nimi*

    Puhelin*

    Sähköposti*

    Viesti