Etäopetus

Musaamon etäopetus

Soitto- ja laulutunteja pystytään järjestämään tuloksekkaasti myös verkon kautta ja Musaamo onkin sitoutunut siihen, että oppilaat saavat vastinetta lukukausimaksulleen kaikissa olosuhteissa. Myös etäopetuksessa otetaan huomioon jokaisen oppilaan omat toiveet ja tavoitteet. Etäopetus on lähiopetuksen rinnalla loistovaihtoehto myös silloin, kun oppilas on kipeä eikä pääse osallistumaan lähiopetukseen. Tunti voidaan tällöin pitää etänä verkon kautta.

Etäopetus on tuonut mukanaan uusia hyödyllisiä toimintatapoja opetukseen. Muun muassa jokaiselle oppilaalle henkilökohtaisesti kuvatut opetusvideot ovat tulleet jäädäkseen. Opettajan videoiden avulla oppilas pääsee tsekkaamaan uuden tekniikkatreenin tai läksykappaleen esimerkin aina uudestaan ja uudestaan. Omia videoita kuvatessaan oppilas puolestaan saa arvokasta tietoa esimerkiksi omasta soundistaan tai maneereistaan.

Musaamolle on suunniteltu Business Finlandin rahoituksella  etäopetukseen soveltuvat materiaalipaketit, joita hyödynnetään myös lähiopetuksessa.

Kevään 2020 etäopetuksen avulla toteutettu musavideo.