Ryhmäopetus

Mielestämme yhdessä musisointi on musaharratusta parhaimmillaan. Ryhmässä oppiminen on innostavaa ja kannustavaa, ja kehittää luontevasti myös esiintymistä ja itsevarmuutta. Ryhmässä voi aloittaa musiikkiharrastuksen tai syventää osaamistaan. Kaiken muun hyvän lisäksi, pari- ja ryhmäopetus ovat myös yksilöopetusta edullisempia vaihtoehtoja :)

Soittajien pienryhmät

Pienryhmät koostuvat saman ikäisistä ja tasoisista, saman soittimen soittajista. Ryhmässä on 2- 4 soittajaa. Olet sitten täysin aloittelija tai jo pidemmälle ehtinyt harrastaja, niin harjoittelu yhdessä muiden samantasoisten soittajien kanssa syventää harrastustasi ja inspiroi uusien soittotapojen ja kappaleiden muodossa. Lue lisää soittajien pienryhmistä.

Bändikerho

Bändikerho on tarkoitettu noin 6-9 -vuotiaille lapsille, jotka haluavat tutustua eri bändisoittimiin. Bändikerhoon voit tulla, olet sitten vasta aloittamassa musiikkiharrastusta, tai ehtinyt jo opiskella jotain soitinta aiemmin. Lue lisää bändikerhosta.

Bändikoulu

Bändiopetus sopii harrastajille, jotka hallitsevat jo jonkin verran omaa soitintaan. Vaikka olisit jo oman soittimesi soitossa mestari, bändisoitto kehittää yhteissoittotaitojasi ja musiikkouttasi monipuolisesti. Bändiopetuksessa on oma ryhmä myös aikuisille. Lue lisää bändiopetuksesta.

Laulajien pienryhmät

Pienryhmät on tarkoitettu kaikille laulamisesta kiinnostuneille. Erityisen hyvin lauluryhmät sopivat laulusta kiinnostuneille lapsille, noin 8 vuoden iästä eteenpäin. Laulutaito ja tekniikka kehittyvät turvallisesti ikäryhmän edellytysten mukaisessa opetuksessa. Lue lisää laulajien pienryhmistä.

Yhtyelaulu

Yhtyelaulu on kuin laulajien oma bändi. Se sopii nuorille ja aikuisille, jotka ovat ehkä jo harrastaneet laulua, mutta etsivät nyt uusia haasteita tai innostusta. Lue lisää yhtyelaulusta.

Musateoria / biisinkirjoitus

Musateorian saloihin tutustutaan käytännönläheisesti ja rennolla otteella: Lupaamme, että meillä teorian opiskelu ei tule olemaan tylsää pänttäämistä ja opettajan yksinäisiä monologeja, vaan tunneilla inspiroidutaan ja heittäydytään uuden äärelle, jonka myötä oma musaharrastus saa aivan uusia ulottuvuuksia.

Eikä tässä vielä kaikki! Musaamon teoriatunnit yhdistetään käytäntöön biisin kirjoittamisen avulla. Tuntien aikana tehdään siis yhdessä biisi ja kurssi antaakin eväitä myös itsenäiseen biisinkirjoittamiseen. Lue lisää musateoriasta.

Elektronisen musiikin tuotanto

Haluatko valloittaa Spotifyn soittolistat omalla biisilläsi?!

Valtaosa nykypäivän isoimmista biiseistä on elektronista musaa, tai biisi ainakin sisältää tietokoneella tehtyjä taustoja ja biittejä: Kurssin aikana pääsetkin oppimaan musiikin tuottamista monipuolisesti tietokoneella. Työskentely-ympäristönä käytetään Ableton Live -ohjelmaa, joka tarjoaa laajat mahdollisuudet musiikin luomiseen. Opintojen painopiste on omien projektien toteuttamisessa. Lue lisää musatuotannosta.