Saksofoni

Opettele soittamaan saksofonia tai viritä vanha taito eloon

Saksofoni on upeaääninen ja monipuolinen puhallin. Saksofonia käytetään paljon mm. jazzmusiikissa, mutta poikkeuksellisen muuntelukykyisen soundinsa ansiosta se taipuu monenlaiseen musiikkiin.

Haluaisitko yhdistää saksofonitunnit ammattimaisen show’n tekemiseen? Silloin kannattaa tulla mukaan Musaamon Proggislinjalle.

Saksofonin soiton opetusta valitsemallasi tavalla

Saksofonituntien ohjelmisto painottuu usein rytmimusiikkiin, mutta tuntien sisällöstä ja soitettavista kappaleista sovitaan aina oppilaan ja opettajan kesken. Jokainen pääsee varmasti treenaamaan omia lempibiisejään! Myös korvakuulolta soittamista ja improvisaatioharjoituksia tehdään alusta alkaen.

Saksofoninsoittoa voi opiskella pienryhmässä, paritunnilla tai yksilöopetuksessa. Opetusta on kerran viikossa, yleensä 30-60 minuuttia kerrallaan. Tuntiajat sovitaan ilmoittautumisten perusteella. Aikuiset voivat käydä tunneilla myös joka toinen viikko tai sarjakortilla (tuntiaika on yleensä päivän viimeinen).

Halutessasi voit päästä kehittämään yhteissoittotaitojasi esimerkiksi Musaamon pianistien tai kitaristien kanssa. Esiintymistäsi voit halutessasi harjoitella ja kehittää Musaamon oppilaskeikoilla.